Tipparade

week 50 (14 december 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


11 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Leroy Stelten
Leroy Stelten
wow eindelijk een sprankeltje hoop in dit lijstje met outsiders op 28 en juice wrld terug in de tipparade. hoewel ik de kans klein schat hoop ik op een top 40 notering voor hem.
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
Hoop dat Juice Wrld wel binnenkomt volgende week, maar volgende week zal de hype alweer wat zijn afgenomen ben ik bang. Jammer, want ik vind het wel een leuk liedje. Laat het geval van Juice Wrld een les zijn voor andere mensen op deze aardbol over drugs :( Avicii mag van mij we binnen, dan hebben we tóch nog een Avicii nummer erin, nadat iedereen dacht dat Heaven/SOS de laatste zou zijn. Vind het ook wel een mooi liedje deze. This Is Real, Own It en Trampoline mogen er ook in van mij
Top 40 profiel van Dennis Dekker
Dennis Dekker
Een schamele 5 binnenkomers waarvan 1 re-entry. Hmmm....saai hoor :) Omdat Tiësto veel positieve reacties kreeg n.a v. studio-sessies met Appleton is er besloten om de track uit te brengen. Doe die maar Dance smash voor de komende week en voor de nieuwe Alarmschijf mag er wel gekozen worden voor de nieuwe Nial Horan.
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
Jongens ik bin wat loat moar wat sneu veur dij jonge kerel dij Joes World. Ik hoop van harte dat dit ain groode hit wrdt veur hom. Wat moi veur de oudsaaiders dat dij binnen kommen. Evers beriekt nije pieken en de rest staait ain beetje te lummeln en Neel Horan is AS messchain mørgen. Ik vint der ain ploate veur. DS Wiekent welliacht met Blinded (Merzedes) laits. Wie zaint en heuren t wel. Mooi. luu.
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Vorig jaar kreeg XXXTENTACION's "SAD!" wel een re-entry na zijn overleden. Deze had vervolgens ook nog een aardige chartrun. Echter de regels zijn nu toch anders en zonder airplay zal het een lastig verhaal worden voor "Lucid Dreams" wat vorig jar op streams ook al een dikke hit was in Nederland btw.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Lucid Dreams nooit heel erg hoog gekomen in de Single Top 100 dus volgensmij valt dat wel mee (ook doet Lucid Dreams het vgm iets beter dan SAD! op streaming nu? maar daar ben ik niet zeker van, vind het iig een vele malen beter nummer)
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Ik denk wel dat Lucid Dreams volgende week doorgaat. Kali mag zsm weg. Zie Bebe Rexha nog wel doorgaan want ze laten hem niet floppen (ook al is het absoluut niet een van de 40 grootste). Avicii en Chainsmokers wel erg langzaam op gang maar allebei geen streaming dus niet verrassend. Heartless ook maar 1 plekje? Achja Blinding Lights is toch beter.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Lijst zit wel behoorlijk vast
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
En eerlijk Kali remix hierin HAHA dat meen je niet. Juice WRLD RIP-Entry maar denk dat deze niet door gaat
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Harry en Weeknd for sure. Avicii had wel hoger gemoeten
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen
Harry Styles en The Weeknd door naar de Top 40, ik hoop zelf ook nog The Black Eyed Peas.