Tipparade

week 40 (5 oktober 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


25 Reacties


Log in om te reageren.

Frank Zweers  - 
Problemen met de accounts zijn nog niet opgelost.
Hendrik Ritskes  - 
Om de een of andere manier werkt de link van Mij top 40 niet. Daardoor dus geen mogelijkheid de nieuwe tipparade te bekijken. Zijn er meer mensen die daar last van hebben?
Dennis Dekker  - 
Overmorgen komt de nieuwe van Meduza feat. Goodboys uit. De opvolger van Piece of your heart heet Lose control. Ik ben benieuwd hoe die klinkt. Komt morgen vast wel binnen in de nieuwe tipparade!
Vernon Nab  - 
Memories & Lippenstift door, misschien toch nog Je Kent ‘t Wel? Maar ik neem aan van niet.
Wesley Steenbergen  - 
Good Thing beste binnenkomers, andere uitgebrachte zijn niet echt interessant
Wesley Steenbergen  - 
Had the Script ook wel verwacht
Chapsie X  - 
Wat zit de top van de Tipparade vast, de bezem moet er door de stemlijst staat vol met trappelaars die er in willen !!
Sander Hindriks  - 
Natuurlijk staan Snelle en Marco Borsato weer direct in de top 40 met hun prutnummer. Ava Max en Miley Cyrus stijgen nog steeds heel langzaam terwijl dat 2 top nummer zijn. verder ook weinige bijzondere binnenkomers.
Chapsie X  - 
Waar blijven de nieuwe Kate Ryan, Christina Aguilera, Floor Jansen, Celine Dion, Backstreet Boys etc.
Sander Hindriks  - 
X dat bedoel ik dat soort artiesten maken hier kan geen kans hoe goed hun nummer ook zijn. Nederlandse artiesten worden hier gewoon dood gepromoot. En vooral de nl hiphop
Marco Gerritsen  - 
Alle nieuwe binnenkomers in de Tipparade (ja ook die nog niet te horen zijn) hebben potentie om ook daadwerkelijk een Top40-hit te worden, lekker.
Martijn Schipper  - 
Is Harder geflopt denken jullie?
Nick de Rooij  - 
@Martijn helaas wel, wordt niet meer gedraaid op 538
Vernon Nab  - 
Klopt, Harder heeft streaming noch airplay. Eens met Marco dat alle nieuwe wel hits kunnen worden, al hoeft van mij alleen Turn Me On de lijst in. @Sander Nederlandse hiphop wordt steeds minder en kleiner de laatste tijd.
Nick de Rooij  - 
Hoop dat Joe Buck de as wordt heb hem vd week al bij Ekdom gehoord. Lekker nummertje!
Henk Sants  - 
Mooije tip weer: Buck zien num,mer is de beste en doarna hemmen wie Mizz Montroal, mooi roodt with en blaauw repertoaaier; en vrouger van Josilvio mag drook wezen! Mooij boudel! Frenna is harstdstikke op weg met drij grotew hits! Yess! Diss wer ain klassieke tipperoade want der binnen een poat klever, stiegers en zeuven nije Mooij! Tabee
johan  - 
Meeste nieuwe tracks leuk, zoals Miss Montreal, Niall Horan en Zedd. Die van Joe Buck ken ik nog niet; benieuwd hoe dat nummertje klinkt. Regard doet het al een tijd goed in de UK. Jammer dat Brittany Howard, Wulf en Miley Cyrus niks doen. Gelukkig Dominic Fike wel.
Nick de Rooij  - 
Goed dat Regard binnen komt, hoop dat het een hit(je) wordt. Gaat idd lekker in de UK en in de Global Dance Chart staat ie ook in de top 3
Erik  - 
Regard al weken op non stop in Spotify. Wat een track.
Vernon Nab  - 
Ben ik dan de enige die het appeal van Ride It niet snapt? Ik vind het zo’n slap standaardplaatje eigenlijk.
Hendrik Buma  - 
We hebben maar 2 binnenkomers denk ik. 1. Memories 2. Lippenstift Deze nummers zijn geflopt 1. Je Kent 'T Wel 2. Harder 3. Ghetto Youth 4. Proost Op Het Leven
MrMusicSteijl  - 
Nou...ik kan eigenlijk mijn commentaar van vorige week herhalen: wat een slechte lijst. Geen beweging, niets. Dan een zittenblijver op 1, dan vind ik al helemaal een taboe. Nogmaals, de AS hoort op 1 te staan in de Tipparade. En dan te bedenken, dat er zoveel leuke internationale hits zijn die niet in de Tipparade hier komen. Lady Antebellum mag graag naar de Lijst. Hopelijk met Ava Max, Miley Cyrus, Brittany Howard, Sheeran & Co, Billie Eilish, Dotan, The Script (knalt lekker 10 plekken omhoog!), John Mayer, Mayor Lazor, en dan zijn we er wel. Hopelijk volgende week een herfststorm door de Tip en dan een aantal goede tips er in. Van de nieuwe binnenkomers wordt ik blij, behalve dan die hip-hop-meuk. Grappig dat bij nummer 24 het loopje van Yazoo's Don't go er in gemixt is. Die versie blijft echter wel de beste natuurlijk.
Vernon Nab  - 
@MrMusicSteijl "de AS moet op #1 in de tip" vind ik een beetje vreemd, als die het goed genoeg doet om in de lijst te komen houd je die toch niet nog een weekje in de tip?
John  - 
Nieuw record voor La La La, staat nu drie weken op 1, in ruim een halve eeuw tipparade nog nooit voorgekomen.
MrMusicSteijl  - 
@Vernon Nab: vroeger was dat altijd zo. Had je op vrijdagmiddag de Tipparade uitzending op Radio 3 en werd de AS officieel bekend gemaakt. Officieus was hij al een aantal dagen eerder bekend, want het gedrukte exemplaar kwam altijd op donderdag uit. Ik vind het belachelijk om een AS te kiezen als een nummer al in de Lijst der Lijsten staat.