Tipparade

week 40 (5 oktober 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


25 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Problemen met de accounts zijn nog niet opgelost.
Top 40 profiel van Hendrik Ritskes
Hendrik Ritskes
Om de een of andere manier werkt de link van Mij top 40 niet. Daardoor dus geen mogelijkheid de nieuwe tipparade te bekijken. Zijn er meer mensen die daar last van hebben?
Top 40 profiel van Dennis Dekker
Dennis Dekker
Overmorgen komt de nieuwe van Meduza feat. Goodboys uit. De opvolger van Piece of your heart heet Lose control. Ik ben benieuwd hoe die klinkt. Komt morgen vast wel binnen in de nieuwe tipparade!
Top 40 profiel van DMP.TV
DMP.TV
We hebben maar 2 binnenkomers denk ik. 1. Memories 2. Lippenstift Deze nummers zijn geflopt 1. Je Kent 'T Wel 2. Harder 3. Ghetto Youth 4. Proost Op Het Leven
Top 40 profiel van Sander
Sander
Natuurlijk staan Snelle en Marco Borsato weer direct in de top 40 met hun prutnummer. Ava Max en Miley Cyrus stijgen nog steeds heel langzaam terwijl dat 2 top nummer zijn. verder ook weinige bijzondere binnenkomers.
Top 40 profiel van
Waar blijven de nieuwe Kate Ryan, Christina Aguilera, Floor Jansen, Celine Dion, Backstreet Boys etc.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Memories & Lippenstift door, misschien toch nog Je Kent ‘t Wel? Maar ik neem aan van niet.
Top 40 profiel van Nick
Nick
@Martijn helaas wel, wordt niet meer gedraaid op 538
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Good Thing beste binnenkomers, andere uitgebrachte zijn niet echt interessant
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Had the Script ook wel verwacht
Top 40 profiel van
Wat zit de top van de Tipparade vast, de bezem moet er door de stemlijst staat vol met trappelaars die er in willen !!
Top 40 profiel van Sander
Sander
X dat bedoel ik dat soort artiesten maken hier kan geen kans hoe goed hun nummer ook zijn. Nederlandse artiesten worden hier gewoon dood gepromoot. En vooral de nl hiphop
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Alle nieuwe binnenkomers in de Tipparade (ja ook die nog niet te horen zijn) hebben potentie om ook daadwerkelijk een Top40-hit te worden, lekker.
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
Is Harder geflopt denken jullie?
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Klopt, Harder heeft streaming noch airplay. Eens met Marco dat alle nieuwe wel hits kunnen worden, al hoeft van mij alleen Turn Me On de lijst in. @Sander Nederlandse hiphop wordt steeds minder en kleiner de laatste tijd.
Top 40 profiel van Nick
Nick
Hoop dat Joe Buck de as wordt heb hem vd week al bij Ekdom gehoord. Lekker nummertje!
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
Mooije tip weer: Buck zien num,mer is de beste en doarna hemmen wie Mizz Montroal, mooi roodt with en blaauw repertoaaier; en vrouger van Josilvio mag drook wezen! Mooij boudel! Frenna is harstdstikke op weg met drij grotew hits! Yess! Diss wer ain klassieke tipperoade want der binnen een poat klever, stiegers en zeuven nije Mooij! Tabee
Top 40 profiel van Hit Zound
Hit Zound
Meeste nieuwe tracks leuk, zoals Miss Montreal, Niall Horan en Zedd. Die van Joe Buck ken ik nog niet; benieuwd hoe dat nummertje klinkt. Regard doet het al een tijd goed in de UK. Jammer dat Brittany Howard, Wulf en Miley Cyrus niks doen. Gelukkig Dominic Fike wel.
Top 40 profiel van Erik
Erik
Regard al weken op non stop in Spotify. Wat een track.
Top 40 profiel van Nick
Nick
Goed dat Regard binnen komt, hoop dat het een hit(je) wordt. Gaat idd lekker in de UK en in de Global Dance Chart staat ie ook in de top 3
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Ben ik dan de enige die het appeal van Ride It niet snapt? Ik vind het zo’n slap standaardplaatje eigenlijk.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
Nou...ik kan eigenlijk mijn commentaar van vorige week herhalen: wat een slechte lijst. Geen beweging, niets. Dan een zittenblijver op 1, dan vind ik al helemaal een taboe. Nogmaals, de AS hoort op 1 te staan in de Tipparade. En dan te bedenken, dat er zoveel leuke internationale hits zijn die niet in de Tipparade hier komen. Lady Antebellum mag graag naar de Lijst. Hopelijk met Ava Max, Miley Cyrus, Brittany Howard, Sheeran & Co, Billie Eilish, Dotan, The Script (knalt lekker 10 plekken omhoog!), John Mayer, Mayor Lazor, en dan zijn we er wel. Hopelijk volgende week een herfststorm door de Tip en dan een aantal goede tips er in. Van de nieuwe binnenkomers wordt ik blij, behalve dan die hip-hop-meuk. Grappig dat bij nummer 24 het loopje van Yazoo's Don't go er in gemixt is. Die versie blijft echter wel de beste natuurlijk.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
@MrMusicSteijl "de AS moet op #1 in de tip" vind ik een beetje vreemd, als die het goed genoeg doet om in de lijst te komen houd je die toch niet nog een weekje in de tip?
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen
Nieuw record voor La La La, staat nu drie weken op 1, in ruim een halve eeuw tipparade nog nooit voorgekomen.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl
@Vernon Nab: vroeger was dat altijd zo. Had je op vrijdagmiddag de Tipparade uitzending op Radio 3 en werd de AS officieel bekend gemaakt. Officieus was hij al een aantal dagen eerder bekend, want het gedrukte exemplaar kwam altijd op donderdag uit. Ik vind het belachelijk om een AS te kiezen als een nummer al in de Lijst der Lijsten staat.