Tipparade

week 41 (12 oktober 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


24 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Hoewel, het is ook niet logisch als Vroeger nu flopt. Zullen het zien.
Top 40 profiel van Aimzique
Aimzique
4 nieuwe binnenkomers waarschijnlijk, denk dat Kraantje Pappie er morgen 2x uit zal gaan samen met Mabel. Die 4e zal gaan tussen Don't Call Me Angel, Home of Hurts 2 Be Human. Verder eindelijk weer een keer een leuke Tipparade. Goede en veel onverwachtse binnenkomers en stijgers, laten we hopen dat dit het begin is van een opruiming in zowel de Top 40 als de Tipparade.
Top 40 profiel van Ruud
Ruud
Is het dan niemand opgevallen dat er nu in de Tipparade ook met stippen en superstippen gewerkt wordt?
Top 40 profiel van Marco Gerritsen Gerritsen
Marco Gerritsen Gerritsen
Lekkere opruiming. En er zitten nog flink wat hits in het vat om binnen te komen
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
Lekkere verfrissing ja en leuke Tip. Van mij mogen van de nieuwe nummers door: What Am I (mooi nummer, fijn dat Why Don’t We eindelijk aandacht krijgt), Takeaway (mooi dat die terug is na in de stemlijst te hebben gestaan) en Hot Girl Bummer. De nieuwe van Justin Bieber vind ik nog niet echt heel bijzonder. Highest In The Room vind ik wel oké, ook niet heel bijzonder. Maar die komt sowieso vast niet binnen. Ben ook benieuwd naar de nieuwe Medusa/Becky Hill en Black Eyed Peas & J Balvin. Van de nieuwe top 40 binnenkomers vind ik die van The Script het best en 3 Nights vind ik ook wel leuk. Van de rest mag van mij doorstromen naar de top 40: Be Honest, Slide Away, Torn, Ride It, Thing For You en Nice To Meet Ya
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen
Lekkere verfrissing, Benieuwd of dit de Top40 reshuffle weken zijn
Top 40 profiel van Martijn Schipper
Martijn Schipper
@Ruud Haha ik had het niet eens door nee, ik nam het aan als vanzelfsprekend volgens mij
Top 40 profiel van Dennis Dekker
Dennis Dekker
@ Nick: inderdaad ook een kanshebber voor de Dance Smash. Op instagram kun je al een stukje van de nieuwe Meduza horen. Klinkt lekker!
Top 40 profiel van Nick
Nick
Vroeger is gwn door hoor @Vernon
Top 40 profiel van Dennis Dekker
Dennis Dekker
Interessante tipparade deze week. 2 gokjes mijnerzijde: Alarmschijf voor Nail Horan en Dance Smash de nieuwe van Meduza
Top 40 profiel van Nick
Nick
Klopt ja @Ruud?
Top 40 profiel van Nick
Nick
Ik denk eerder DS voor Lucas en Steve, die komen morgen ook met een nieuwe. Geen idee waarom ze nie in de tip staan
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers
Verrassende tracks die de overstap naar de Top 40 hebben gemaakt. Josylvio profiteert als enige van streams . Dominic Fike is een grote hit op Shazam met minimale streams enmarginale airplay ( een echte 3FM-hit) . De andere twee binnenkomers profiteren van hun bonusschijf.
Top 40 profiel van Dddddddz
Dddddddz
JAAAA TAKEAWAY eindelijk
Top 40 profiel van Nick
Nick
@Frank, 3 Nights wordt gedraaid op 538 & 3FM maar Q zal hem vast ook wel gaan oppakken ondanks dat ie geniet is. Zie het wel een hit worden. Regard trouwens in Repeat Of Niet, eerste keer ruim gereapeat
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
@Nick ja ik zie nu ook idd dat er 4 door zijn, vind het alleen vreemd dat Vroeger zonder airplay doorgaat maar grotere streaminghits soms niet, achja.
Top 40 profiel van Aimzique
Aimzique
Die stip en superstip vind ik bij de Tipparade een beetje overbodig. Je bent 100% een stip als je binnenkomt en bij de Tipparade stijg je of blijf je staan, dus heb je wekelijks zo'n 18 stips en 4 superstips of zo, terwijl het niets speciaals is om een superstip te hebben in de Tipparade.
Top 40 profiel van Sander Spierenburg
Sander Spierenburg
Waarom staat Ava Max met Torn nog in de tipparade? Heerlijk nummer!
Top 40 profiel van Hendrik Ritskes
Hendrik Ritskes
De stippen en superstippen zijn weer verdwenen. Ik verwonderde me gisteren al. Maar er zit in ieder geval weer beweging in de tipparade en er zijn volgens mij nog wel een behoorlijk aantal kanshebbers voor de top 40 bij.
Top 40 profiel van Johan Van de Velde
Johan Van de Velde
Ja hoor, Ruud, de ‘met stip’ en ‘met superstip’ vielen me direct op. Het ziet er wel grappig uit zo, maar echt veel betekenis kun je er niet aan ontlenen, denk ik.
Top 40 profiel van Henk Sants
Henk Sants
Mooi luu nou ist in odder mit dij akkonts. Heb der gaain verstaand van moar nou waarkt het Jongens bedaankt veur de top 40. In dij nije tipperoade wat oproemen gelokkig. Neil en >Zedd goan goud haard. Das mooij! Woar is vrouger bleven. Mooije ploat sneu as hai snaivelt. Hed ain tied duurt veur Lennon Stella en Cheensmokers in de tip kommen. Medusa alarm? BEP/Balvin as Dansschief bie vief drij acvhte. Trefis wodt hier niks. Nou tabee luu!
Top 40 profiel van Nick
Nick
Lekker Regard hard omhoog! Ben benieuwd naar Meduza & Lucas en Steve ook. Eindelijk weer goede verschuivingen. Vier nieuwe morgen: The Last Time, 3 Nights, Turn me on, Vroeger
Top 40 profiel van Martijn Poortvliet
Martijn Poortvliet
Vroeger wordt aangewakkerd door het nieuwe Josylvio-album Hella, dat deze week op #1 in de albumlijst terecht gaat komen.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab
Turn Me On erg snel door, maar daar klaag ik niet over. 3 Nights door ook heel snel. Vroeger door denk ik eigenlijk niet, geen airplay en je weet hoe dat gaat. Verder Meduza moet wel een topplaat zijn, vast wel een DS-je. Heerlijk dat Takeaway ook binnenkomt, piekt op een of andere manier weer op Spotify en was Grandslam, super! Nice To Meet Ya en Torn mogen ook door, maar ik heb grote twijfels of die het ook gaan halen (en van Torn weet ik bijna zeker van niet)