Tipparade

week 38 (21 september 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


16 Reacties


Log in om te reageren.

Wesley Steenbergen  - 
O Damn Roy, this is Meant to be ;-)
Roy Spijkerboer  - 
@Frank het is God's Plan XD
Dennis Dekker  - 
Wederom een interessante nieuwe tipparade. Nummer 25 is leuk met die sample van Timbaland's Indian Flute. De nummer 27 verrast me niets. Waardige opvolger van Rituals en een terechte Alarmschijf morgen als je het mij vraagt. Wim van Helden draaide net op Q een heel klein stukje van de nummer 28 en heeft beloofd 'm morgen helemaal te draaien. De nummers 29 en 30 nog niets van gehoord maar wel goed voor de actualiteit van de tipparade. 538 Dance Smash zou leuk zijn als dat ook Tiesto/Mabel wordt, maar de laatste tijd zijn de dancesmashes platen die al weken uit zijn. Ik mag hopen dat 538 een keer gek doet ;)
Frank Zweers  - 
God is a DJ ? Nee God Is A Woman of toch niet God Is A Dancer..
Vernon Nab  - 
Wauw dom van me, ik wist dat ie in Repeat of Niet had gezeten lol, ben nog niet helemaal wakker denk ik. Wordt dus wel een hit met 538, Q en Slam support.
Marco Gerritsen  - 
Sommige mensen vinden binnenkomers die ze nog niet eens hebben gehoord al goed? Vaag
Marco Gerritsen  - 
@Vernon Qmusic pakte hem juist als eerste op door hem in R/N te stoppen en staat op de playlist
Vernon Nab  - 
Sam Feldt leek even vast te lopen op Spotify maar stijgt ook nog weer de afgelopen dagen, wss even stilgelegd door het album van Post Malone. Als Q hem ook nog in de rotatie gooit kan het nog wel een jaarlijsthitje worden.
Frank Zweers  - 
Sam Feldt heeft een streaminghit en een boost op airplay ( Dancesmash)
Wesley Steenbergen  - 
Kan iemand uitleggen waarom Sean Paul nu al flopt en dan Post Malone na 11(!!!) weken toch de overstap maakt?
Sander Hindriks  - 
Geweldige tipparade wat top dat de The Script en Maroon 5 weer terug zijn van weggeweest. Bebe Rexha is ook meer dan welkom in de lijst. En Major Lazer mag ook zeker niet ontbreken.En ben ook erg benieuwd naar Tiësto en Mabel. En inderdaad Nick de Rooij Dat nummer van Sean Paul had echt een top 40 plek verdient
Vernon Nab  - 
3 binnenkomers en zijn allemaal wel te pruimen, van de nieuwe hier mag Maroon 5 waarschijnlijk direct weer floppen want de kans dat dat een goed nummer is is laag. Wel geïnteresseerd in de nieuwe Tiësto.
Nick de Rooij  - 
Jammer dat Sean Paul nu al flopt. Vind het wel een lekker nummertje! Ben erg benieuwd naar Tiësto & Mabel, AS en DS kanshebber?
johan  - 
Wow, een nieuwe van The Script én Maroon 5?! Ook benieuwd naar Tiësto en Mabel.
Frank Zweers  - 
Door naar de Top 40 Post Malone (Sam Feldt)De Narcotic cover en de nieuwe Charley's Angels
Henk Sants  - 
Moi uu, mooije boudel dij tip goije liestMaroon 5 en Baby Rekjsa is goud! Powerpop zolk zeggen. Major Lazer en Halsey gooije muzak. Sam feldt in dij top 40, Henkie T hooplek ook deur! Bazzi droet, Dubvision droet en Narcotic en Angels binnen wel deur. Gain verazzen dat. Brittany ook droet, sneu wazz aain mooije ploat. Nou tabee mour weer!