Tipparade

week 37 (14 september 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


20 Reacties


Log in om te reageren.

Lisette  - 
Superpower van Adam Lambert! Fantastisch nummer met boodschap!
Nick de Rooij  - 
@Dennis, Niceee
Dennis Dekker  - 
Ik ben benieuwd naar de nieuwe Tiesto feat. Mabel - God is a dancer. Komt komende vrijdag uit.
Calvin van Balen  - 
Superpower van Adam Lambert moet naar de top 40!
Björn van den Berg  - 
Post Malone naar 1, terecht. Vrijdag naar de top 40. Tof dat Carry Me Away van John Mayer nu in de Tipparade is binnengekomen. Tips! Gavin James - Faces (KAJ Remix), Emile Sandé - Free As A Bird, Lost Frequencies - Black & Blue helaas nog niet in de stemlijst.. jammer! Hopelijk komen deze er snel in.
MrMusicSteijl  - 
Denk aan Angèle, Bakermat, Maitre Gims, Elton John, Alle Farben, David Bisbal, Taylor Swift, Michael Schulte, Lost Frequencies, Alicia Keys f/Farruko, Channel Tres, Bon Entendeur, Stereophonics, Editors, die nieuwe Taylor Swift, Rosalia, Pedro Capo met Tutu, de prachtige nieuwe van Lauren Daigle, het nummer Lolita, en zo waarlijk een Franstalige nummer Le coach...dat zijn stuk voor stuk goede hits. Echt onbegrijpelijk dat die niet in de Tipparade komen. Brengen jullie je stem uit voor de Stemlijst?
MrMusicSteijl  - 
Om te beginnen kan de hele top 10 richting uitgang, behalve Lady Antebellum, want dat is wel een top 40 hit. Ze mogen meenemen Ava Max, Guetta/Solveig, Brittany Howard, Sheeran/Cabell en Miley Cyrus. Slechts 3 goede binnenkomers, echt ernstig, te weten John Mayor, Billie Eilush en Grande/Cyrus. Verder veel plakkende en hangende zooi. Terwijl er zo veel leuke hits zijn. Vele staan zelfs al weken in de stemlijst. Die lijst is eigenlijk interessanter dan die Tipparade! Dus graag allemaal stemmen daar!
Niels Vernooy  - 
gelukkig dat Narcotic nog niet de top 40 bereikt net als de r3hab plaat weer een slap aftreksel, eindelijk weer eens john mayer, wat doet ghetto youth in de tip als ie ook nog in de extra tip staat?
Martijn Schipper  - 
Blij met de nieuwe 2 binnenkomers. Van mij mogen Wulf, Ava Max, David Guetta en Martin Solveig naar de top 40
Martijn Schipper  - 
Ik vind het wel jammer dat Takeaway van The Chainsmokers en ILLENIUM en Lennon Stella is geflopt
Martijn Schipper  - 
Wat vinden jullie op dit moment de leukste nummers in de stemlijst waarvan jullie hopen dat ze in de Tipparade komen? Ik vind Cold van James Blunt wel mooi en ben het ook eens met Bert, Love Too Much van Keane. Hoop dat een van hun nieuwe nummers doorbreekt, maar zal wel niet. Over een week ook hun nieuwe album
Bert Klein  - 
Eindelijk Keane in de stemlijst!
Frank Zweers  - 
Carry Me Away is anders toch wel een aardige herfsttrack, maar die zal wellicht alleen Radio 2 oppikken.
Marco Gerritsen  - 
@RD ik heb dat goede nummer van Green Day dan gemist. Ze hebben wel een heel slecht nummer uitgebracht deze week.
Wesley Steenbergen  - 
Liar en Circles door: Goede tracks. Rest: Jammerrr. Binnenkomers behalve Younger niet geschikt voor de Top40. Tipparade erg plakkerig en vol falende tracks. Waar blijven de herfsthits?
Vernon Nab  - 
Circles in Liar idd door, volgende week denk ik Narcotic en Post Malone, maar Vallende Ster eigenlijk niet
Chapsie X  - 
wat een duffe lijst, weinig beroering boven in, gooi er eens een hele zooi uit en fris de lijst op. David Guetta heeft het dit keer moeilijk en ook Kris Kross gaat niet snel. Hopelijk volgende week nieuwe Pet Shop Boys + Year & Years
Nick de Rooij  - 
Narcotic etc volgende week pas :)
Nick de Rooij  - 
Circles & Liar door naar Top 40. Narcotic, Vallende Ster en misschien Post Malone (Sam Feldt) nog door?
Henk Sants  - 
Moi luu weer een goije liest med veul nederhop mooije boudel weer: Paul siena en zien snelle in de top 40 (zo mooij wezen) en pappie met vallende staars gaait as ain komeet omhoog en ha6 gaait ook goud in de krouge, en alie mischain binnen en sunnery droet en broeks ook in de liest of flopt??en laaier van camila is binnen en de rondjes van Post mdelone ook. Nije nummers binnen mooi: frenna, jorja en ariande mooije laaidjes. Nou tabee moar weer