Tipparade

week 35 (31 augustus 2019)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video


25 Reacties


Log in om te reageren.

MrMusicSteijl  - 
Zo jammer dat Alvaro Soler niet de Top 40 gehaald heeft. En dan te bedenken dat er toch wel veel slechte nummers te lang in de Tipparade staan. De hele top 8 kan richting uitgang. Wat zou er dan volgende week naar de Lijst der Lijsten kunnen?! Lady Antebellum, Normani (die stijgt tenminste lekker door, maar dat is tegenwoordig ook geen garantie meer), 5SOS, Ava Max, Douwe Bob en Brittany Howard. De meeste binnenkomers zijn wel in orde, behalve dan Je kent het wel en KKA. Waar zijn toch die leuke hits die in het buitenland groot zijn en hier toch steeds maar niet? We leunen hier zo op steeds hetzelfde. Er waren wel eens betere tijden op muzikaal gebied. Al weken staan er een aantal leuke internationale hits in de stemlijst, maar die zie ik hier niet binnenkomen. Hoe werkt dat toch!? Denk aan Angèle, Bakermat, Maitre Gims, Elton John, Alle Farben, David Bisbal, Taylor Swift, Michael Schulte, Lost Frequencies, Alicia Keys f/Farruko, Channel Tres, Bon Entendeur, Stereophonics, Editors...dat zijn stuk voor stuk goede hits. Echt onbegrijpelijk dat die niet in de Tipparade komen.
Henk Sants  - 
Moi luu, acht nije ploaten binnen wat goud! Sjan Paul is drook weer bie mooi en goude hit denk ik! Andre jr zien nije ploate is ain mooije melodie. Jaks en Baby Rexha hemmen ook mooi de tip te pakken. Goije hit! Chivv zien ploate is ook goud: Je kent het wel! (Met dij klaaine dr bie). One thing right, La Libertad, Live fast, Neber be alone en Be strong binnen flopt. Wifen ook. Noajoarsoproemen hier.
Wesley Steenbergen  - 
Wel, veel verfrissing zoals verwacht. Weer KKA, toch niet weer gejat hè? Kensington, Sean Paul benieuwd naar, zouden door kunnen. SOTB (EDje), Harder mogen door, Thing for you en Chivv liever niet, terwijl Hazes Jr. apart is, lijkt op Leef, maar toch ook niet. Hurts 2B human en Home gaan door, voor de rest heb ik een hard hoofd in de rest (niet dat dat erg is, want ik hoef echt geen wifen, Never be alone, A$ap erin) maar toch 2 uit 8 zou mager zijn. Veel tracks van de vorige 2 weken gaan goed, zoals Teeth, Torn, Motivation, Anyone out there en In my bones die door mogen, net zoals Dance monkey
Nick de Rooij  - 
Home & Hurts 2B Human door. Never be alone helaas niet. 5SOS gaat ook lekker, die gaat het ook wel halen want 538 heeft hem al in de rotatie gegooit. Guetta & Solveig eindelijk binnen hetzelfde voor Jax Jones & Bebe Rexha. Edje is ook wel lekker. Gaan Sunnery & Ryan het nu eindelijk een keer halen? Hoop ook dat Brooks het nog haalt wat een baas!
Roy Spijkerboer  - 
@Nick, baas
Vernon Nab  - 
Yess Home erin, Hurts 2B Human ook maar die zal het niet lang volhouden. Jammer dat Never Be Alone flopt, maar als je kijkt naar de data is het wel logisch en ik denk dat dat helaas binnenkort ook geldt voor Waiting For Love.
Vernon Nab  - 
Opvallend trouwens dat KKA alweer een single uitbrengen met hoe hard ISJB nog gaat, maar lijkt erop dat deze Engelstalig is.
Sander Hindriks  - 
Word een beetje moe van Kris Kross Amsterdam wel positief dat ze weer een Amerikaan hebben gestrikt voor een nummer. verder Stijgt Normani gelukkig flink. Hoop dat Ava Max ook wat meer credits gaat krijgen.Ik mis ook nog 2 namen in deze lijst dat zijn Miley Cyrus met Slide Away en Rosalia Yo x Ti Tu x Mi
Vernon Nab  - 
Ava Max mag inderdaad wel door vind ik, waarschijnlijk vind ik dit wel haar beste single, refrein doet me een beetje denken aan Gimme Gimme Gimme.
Lazzaranzo  - 
Ik hoop dat dit keer Kris Kross Amsterdam een nummer heeft dat NIET gejat is van oudere nummers (of samples daarvan). Verder 2 binnenkomers in de Top 40 morgen, wat weer lekker traag is dus. Ben blij als straks de top 10 van de Top 40 een flinke verfrissing krijgt. Ik zie veel nummers in de Tipparade die Top 40-waardig zijn, zoals: Torn, What Lies Ahead, South Of The Border, Harder, Teeth, Motivation en Dance Monkey. Morgen zullen waarschijnlijk Don't Call Me Up en Arcade uit de Top 40 vliegen.
Lazzaranzo  - 
Overigens zie ik ook Taylor Swift nog wel binnenkomen morgen met Lover.
Vernon Nab  - 
Lover 2 keer gedraaid bij 538, 1 keer bij Q, doet het ook niet goed op streaming. Zie ik echt niet binnenkomen.
Danny Loomans  - 
In die nieuwe van KKA zit uiteraard weer een sample in. Origineel van Rose Royce met Ooh Boy I Love You S. Alleen is dit nummer wel geheel Engelstalig
Dennis Dekker  - 
Een redelijke 'opruiming' en het is al vaker hier gezegd: er komt weer wat meer kwaliteit binnen! Iemand enig idee wat de kanshebbers zijn voor de alarmschijf en dance smash voor de komende week?
Vernon Nab  - 
Misschien dat Home nu eindelijk DS wordt? AS kan misschien wel South Of The Border zijn, zie niet waarom die anders binnenkomt. Andere opties misschien Ava Max of 5SOS.
Vernon Nab  - 
Nieuwe Kensington-single net geprimeurd bij Coen en Sander, kan ook nog wel eens AS worden.
Nick de Rooij  - 
Kka kan ook ds worden. Of Guetta, Garrix of miss Afrojack & Dubvision
Vernon Nab  - 
Welke van Guetta, Never Be Alone? Zou ik geen probleem mee hebben maar zie het eigenlijk niet gebeuren. KKA denk ik ook niet, is een stuk minder Dance meestal dus doen ze waarschijnlijk alleen als er bijna geen opties zijn (of het enorme hitpotentie heeft). Afrojack & DubVision hebben hun kans waarschijnlijk al gehad, maar is mogelijk.
Dennis Dekker  - 
@ Vernon Nab: Kensington was net ook bij Domien op Q. Zeker dus een kanshebber voor AS
Bert Klein  - 
Kris Kros Amsterdam is inderdaad weer gejat (Candyman - Knockin' Boots). Toch bijzonder dat zo'n plaat zonder airplay al direct in de tipparade staat, terwijl er zoveel meer kwaliteit is die staan te springen om binnen te komen.
Nick de Rooij  - 
@Bert dat heeft niks met airplay te maken dat is vaker met andere tracks die dan op vrijdag uitkomen
Bert Klein  - 
@Nick Ja, maar een beetje vreemde selectie houden ze er wel op na. Ik kan tig betere releases verzinnen dan zo'n goedkoop gejat deuntje
Vernon Nab  - 
Met Airplay in de Tiplijst staan is vrij moeilijk als het nummer nog niet uit is
Jacco Koudijs  - 
Waar is Slide Away van Miley Cyrus??
Martijn Schipper  - 
Ik vind het een leuke tipparade met leuke nummers ertussen!