Spotlight: You Know What I Need

- Releases

 Pnau Troye Sivan
Spotlight: You Know What I Need

Deze week in de Spotlight: de nieuwe single van PNAU en Troye Sivan.

Het is alweer december en dat is traditioneel nou niet bepaald een releasefestijn te noemen. Artiesten wachten over het algemeen liever tot Mariah en Wham weer uit de hitlijsten zijn verdwenen tot ze met vers materiaal komen. Toch zijn er elk jaar wel een paar artiesten die het aandurven.

De grootste release van deze december lijkt deze week te gaan komen in het langverwachte tweede album van R&B-zangeres SZA. Ook Lewis Capaldi kwam vrijdag met het door Ed Sheeran meegeschreven Pointless dat meteen werd uitgeroepen tot Alarmschijf. Één nieuwe track die je misschien hebt gemist tussen alle kersthits in de streaminglijsten, is de nieuwe single van de eigenzinnige Australische popster Troye Sivan samen met producer-trio en landgenoten PNAU. En die track moet je echt even checken.

You Know What I Need is de titel van de plaat die PNAU en Troye samen maakten en het zou zomaar eens een hit kunnen worden voor de twee Australische acts. Het is namelijk een catchy dancepopplaat die bij het kenmerkende stemgeluid van Troye Sivan precies op de juiste plek is. Het sterkste aan You Know What I Need is echter de kleurrijke, groovy productie van PNAU waar je echt niet omheen kan. De touch waarmee zij Elton John en Dua Lipa’s Cold Heart lieten uitgroeien tot een wereldhit, is ook hier duidelijk herkenbaar.