Spotlight: 10:35

- Releases

 Tiësto Tate McRae
Spotlight: 10:35

Deze week in de Spotlight: de nieuwe single van Tiësto en Tate McRae.

Meestal worden artiesten zodra ze ouder worden langzaam steeds minder relevant. Het tegenovergestelde geldt voor Tijs Verwest. De dj die wij allemaal kennen als Tiësto heeft zich sinds zijn 50ste verjaardag compleet heruitgevonden met meer succes dan ooit. In 2020 maakte hij de onweerstaanbare deephouse-track The Business en die groeide uit tot de allergrootste hit uit zijn carrière.

Wie Tiësto had afgeschreven, kreeg flink ongelijk. Na het succes van The Business stonden de wereldsterren weer in de rij om met de Bredase producer de studio in te duiken. Met Ava Max-samenwerking The Motto kwam hij wederom op 1 terecht en ook zijn team-ups met supersterren Karol G en Charli XCX werden dikke hits. In februari komt hij met Drive, zijn nieuwe album dat nu al een gastenlijst heeft waar je u tegen zegt. De nieuwste toevoeging daaraan is Canadese popzangeres Tate McRae.

Tate verzorgt de vocals op Tiësto’s vrijdag uitgebrachte single 10:35. Die track ligt volledig in de lijn van de eerdergenoemde singles. De kenmerkende stem van Tate McRae blijkt na R&B, rock en popproducties, ook prima tot zijn recht te komen op een dancetrack. Het liedje is verder geen rocket science, wel uiterst effectieve dancepop.