New Releases: The Weeknd op remix van Hawái

- Releases

 The Weeknd Maluma Snelle Thomas Acda Armin Van Buuren Duncan Laurence Raye 24kGoldn Iann Dior Justin Bieber J Balvin Oliver Heldens Max Dermot Kennedy Lukas Graham Wiz Khalifa JC Stewart Dotan
New Releases: The Weeknd op remix van Hawái

Iedere week check je hier de heetste nieuwe tracks van de week. Deze week brachten onder anderen Maluma en The Weeknd, Armin van Buuren en Duncan Laurence en Raye nieuwe muziek uit.

HAWÁI - REMIX – Maluma & The Weeknd
In de Zuid-Amerikaanse landen is Hawái van Maluma al maandenlang een enorme hit. Daarbuiten lukt het wat minder om te scoren en dus is daar wat extra’s nodig. Dat extra’s is The Weeknd. Hij is te horen op een remix van het nummer, dat daarmee een extra lading heeft gekregen. Bovendien past de zwoele stem van de Canadees prima bij het stemgeluid van de populaire Colombiaanse zanger.

FEEL SOMETHING – Armin van Buuren feat. Duncan Laurence
Marco Borsato, Davina Michelle, Kensington, Sharon Den Adel, VanVelzen, Jacqueline Govaert… Armin van Buuren heeft al met heel wat artiesten samengewerkt, maar een Songfestivalwinnaar zat daar nog niet tussen. Daar komt nu verandering met Feel Something, dat hij maakte met Duncan Laurence. Hij brengt volgende week zijn album Small Town Boy uit en dan is deze track wel een mooie voorloper. Het is een bijzonder goed gelukte cross-over geworden van het werk van Duncan en de beats van Armin.

PAPA HEEFT WEER WAT GELEZEN – Snelle & Thomas Acda
Snelle zit niet stil. Deze week bracht hij zijn EP Sebastiaan uit, met daarop zijn hits Kleur, De Overkant (met Suzan & Freek), In De Schuur (met Ronnie Flex) en drie gloednieuwe tracks. Papa Heeft Weer Wat Gelezen is er daar één van. De Gelderse artiest schreef de track met Thomas Acda, tijdens een trip naar New York. Thomas, die je kent als deel van Acda & De Munnik én van zijn acteerwerk, is al jaren een groot idool van Snelle.

MOOD REMIX! – Justin Bieber, 24 Goldn, Iann Dior, J Balvin
Mood is al een top 3-hit in de Top 40-hit en wereldwijd staat de hit van 24kGoldn en Iann Dior ook hoog in de charts. Dat kan nog wel even voortduren, nu Justin Bieber en J Balvin zijn ingeschakeld voor een remix. The Biebs is daar niet vies van, want eerder had hij ook een flink aandeel op bijvoorbeeld de remix van Luis Fonsi en Daddy Yankee. De remix van Mood kan in Nederland weleens zorgen voor een nummer 1-hit…

LOVE OF YOUR LIFE – Raye
De Britse Raye kennen we vooral van samenwerkingen met andere acts. Zo stond ze eerder dit jaar nog in de lijst met Secrets, dat ze maakte met Regard. Daar weer voor was ze te horen op Stay van David Guetta, You Don’t Know Me van Jax Jones en op By Your Side van Jonas Blue. Nu probeert de zangeres het alleen en dat levert een bijzonder catchy track op. Zelf heeft Raye een moeilijke tijd achter de rug: haar relatie liep op de klippen en dat hakte er behoorlijk in. Met het krachtige Love Of Your Life hoopt ze dat verdriet een beetje te verwerken.

Deze tracks moet je ook echt checken!
Natuurlijk verscheen er veel meer nieuwe muziek deze week. Oliver Heldens brengt de clubs bij je thuis met Set Me Free, dat hij maakte met Party Pupils en de Amerikaande zanger MAX. Dermot Kennedy bracht vorige week nog een track uit met Meduza, maar hij heeft solo ook nog wat te vertellen. Days Like This is afkomstig van een nieuwe versie van zijn album Without Fear. Verder werkt Lukas Graham op Where I’m From samen met Wiz Khalifa, Dotan komt met het donkere There Will Be A Way en JC Stewart heeft eindelijk een opvolger voor I Need You To Hate Me: Rest Of My Life.

SET ME FREE – Oliver Heldens & Party Pupils feat. MAX

DAYS LIKE THIS – Dermot Kennedy

WHERE I’M FROM – Lukas Graham feat. Wiz Khalifa

THERE WILL BE A WAY – Dotan

REST OF MY LIFE – JC Stewart

Wil je meer nieuwe releases? Check dan de releaselijst en onze playlist op Spotify!

Foto: YouTube