New Releases: Sheppard brengt track uit voor bosbranden in Australië

- Releases

 Famke Louise Avicii Kygo Thomas Acda Snelle Sheppard
Sheppard 2020

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks, zodat je niets hoeft te missen!

PHOENIX- Sheppard
In november 2019 kwam Sheppard met hun meest vorige single Die Young. Dit nummer staat momenteel op de 24e positie in de Top 40. Deze week brengen ze een nieuwe track uit: Phoenix. Ze releasen deze song omdat er in hun thuisland veel problemen zijn in verband met de bosbranden. Daarom gaan alle opbrengsten van Phoenix naar de hulpdiensten in Australië die de bosbranden verhelpen. 

FOREVER YOURS- Kygo en Avicii
Een jaar geleden was er in Stockholm een groot herdenkingsconcert voor Avicii, die twee jaar geleden is overleden. Toen trad onder anderen zijn collega en vriend Kygo op. Hij draaide de track Forever Yours van Avicii toen al. Helaas heeft Avicii dit nummer nooit helemaal af kunnen ronden, dus heeft Kygo dat gedaan. 

SEXY LOCA- Famke Louise ft. Afro Bros
Van Famke Louise zijn we gewend dat ze regelmatig nieuwe muziek uitbrengt. Maar ook voor haar is het een tijdje geleden dat ze een single uitbracht. Powerwoman is haar meest recente single en kwam uit begin november 2019. Toch heeft ze niet stil gezeten, zo kwam ze begin deze maand met een documentaire tegen de bontindustrie. En brengt ze deze week een nieuwe single uit genaamd Sexy Loca. Het is een samenwerking met de producers Afro Bros die onder andere ook meewerkten aan de grote hit Instagram. Opvallend is dat het artwork van dit nummer veel lijkt op het artwork van haar allereerste single Op Me Monnie.  

REÜNIE- Snelle, Thomas Acda
Vrienden Van Amstel Live is inmiddels al meer dan een week van start. Onder anderen Snelle, Kensington, Chef'Special, Maan en Thomas Acda treden daar op. Snelle vertelde eerder in een interview met de Nederlandse Top 40 dat zijn grote voorbeeld Thomas Acda is, dus naam hij tijdens dit spektakel de kans om met hem samen op te treden. Tijdens de concertreeks doen ze samen Snelle zijn grote Top 40-hit Reünie. 

(Foto: YouTube)