New Releases: Justin Bieber gaat de diepte in

- Releases

 Justin Bieber Chance The Rapper Sam Smith Ali Gatie Alessia Cara Sofi Tukker Keith Urban P!nk Luis Fonsi Farruko Nicky Romero Sick Individuals Kygo Donna Summer JC Stewart
New Releases: Justin Bieber gaat de diepte in

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe tracks voor je op een rij. Deze week check je nieuwe nummers van onder anderen Justin Bieber, Sam Smith, Sofi Tukker, Luis Fonsi en Kygo.

HOLY – Justin Bieber feat. Chance The Rapper
Begin dit jaar bracht Justin Bieber met Changes nog een compleet nieuw album uit, maar de superster denkt alweer verder. Holy is een compleet nieuwe track en laat een totaal andere kant van de zanger horen, namelijk de spirituele. De track heeft gospelinvloeden en begint met alleen een piano op de achtergrond. Sober, maar uitermate doeltreffend. Justin durft weer te vernieuwen en verdiept zich bovendien.

DIAMONDS – Sam Smith
De fans van Sam Smith hebben er door corona langer op moeten wachten, maar op 30 oktober verschijnt dan eindelijk het album Love Goes. Niet het geplande album, want Sam had door de coronacrisis nog meer tijd om eraan te werken. Dat betekent dat er ook tracks op zullen staan die kakelvers zijn. Diamonds zal ook op Love Goes staan en is opnieuw een aantrekkelijke, dansbare track.

WELCOME BACK – Ali Gatie feat. Alessia Cara
De Irakees-Canadese rapper Alie Gatie ken je misschien wel vooral van zijn track What If I Told You That I Love You. Dat nummer werd in de hele wereld flink gestreamd en bereikte onder andere de achtste plaats in Duitsland en stond in de top 4 van Zwitserland. Op Welcome Back werkt hij samen met Alessia Cara en die kennen we natuurlijk nog van hits als Scars To Your Beautiful en Stay (met Zedd). Welcome Back gaat over het weerzien van vrienden of geliefden. De track past dan ook bijzonder in deze tijd, waarin sommige families door corona zijn verscheurd.

EMERGENCY – Sofi Tukker, Novak, YAX.X
Één van de verrassendste hits van deze zomer was ongetwijfeld House Arrest van Sofi Tukker en Gorgon City. Het nummer stond 4 weken in de Top 40 en kwam niet verder dan de 37e plek. Het Amerikaanse duo liet onlangs al zien een warme band met Nederland te hebben, door Drank & Drugs van Lil Kleine en Ronnie Flex in een livestream te draaien. Op Emergency werken Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern samen met YAX.X en daar gaat de Nederlandse producer Youri Bottse achter schuil. Het is na House Arrest weer een heerlijk broeierige housestamper waarmee je je huis kunt omtoveren in een club.

WHAT LOVE IS – Tom Gregory
Maak kennis met Tom Gregory. Deze 24-jarige, Britse zanger was ooit groot fan van Keane, Lionel Richie en OneRepublic en werd zo gegrepen door hun muziek, dat hij zelf nummers ging schrijven. In 2012 deed hij mee aan The Voice UK, waar hij helaas niet heel ver kwam. Hij speelde daarna een rol in de BBC-serie The A Word (waarvan de Nederlandse versie vanaf komende week op NPO 1 te zien is) en hij had vervolgens verschillende baantjes in Engeland en Duitsland. In dat laatste land werd hij opgepikt door het label Kontor Records. De laatste jaren breekt hij stap voor stap door en scoorde hij hits in de Duitse chart met Fingertips en Never Let You Down (met VIZE). What Love Is brengt de herfst alvast bij je binnen. Het is een gevoelige ballad.

Deze tracks moet je ook checken
Het is dit jaar rustig rondom P!nk, na een jaar waarin ze de wereld rondreisde. Toch kwam er deze week nieuwe muziek van haar uit, al is het meer een track van countryzanger Keith Urban. De zangeres blijkt een prima countrystem te hebben. Verder heeft Luis Fonsi weer een track uit met zijn vertrouwde sound en kon Kygo het niet laten om weer een oude Top 40-hit onder handen te nemen. Deze keer blies hij het stof van Hot Stuff van Donna Summer. Nicky Romero, Sick Individuals en XIRA beuken door je speakers met de rammer Only For You en JC Stewart laat een hele andere kant van zich horen. De I Need You To Hate Me-zanger is te horen op Too Many Nights van de Britse producer 220 KID. 

ONE TOO MANY – Keith Urban & P!nk

PERFECTA – Luis Fonsi & Farruko

ONLY FOR YOU – Nicky Romero & Sick Individuals ft. XIRA

HOT STUFF – Kygo x Donna Summer

TOO MANY NIGHTS - 220 KID & JC Stewart

Wil je meer nieuwe releases? Bekijk dan hier de releaselijst en beluister de nieuwste nummers via onze playlist op Spotify!