Fresh: Martin Garrix dropt nieuwe rammer

- Releases

 Nicky Jam Wiz Khalifa Wulf Robyn Camila Cabello Sunnery James & Ryan Marciano Iggy Azalea Timbaland Bazzi Zayn Martin GarrixJp cooper
Fresh: Martin Garrix dropt nieuwe rammer

Martin Garrix heeft weer een nieuwe rammer klaarstaan, om de Top 40 mee te gaan bestormen. High On Life is één van de nieuwe tracks die deze week op de digitale deurmat vielen. Zoals iedere week zetten we de heetste nieuwste tracks voor je op een rij.

HIGH ON LIFE – Martin Garrix feat. Bonn
Zijn samenwerking met Khalid, Ocean, staat nog hoog in de Top 40, maar Martin Garrix brengt nu al een nieuwe track uit. High On Life is een rammer, die wat meer in lijn ligt met tracks als Lions In The Wild.

TOO MUCH – Zayn ft. Timbaland
Zayn schakelde voor zijn nieuwe track Timbaland in en dat hoor je meteen terug aan de kenmerkende Timbaland-beat. Too Much zal op het nieuwe album van de zanger komen, dat binnenkort te beluisteren moet zijn.

WATCH ME GO – Wulf
House Of Talent is de nieuwe talentenjacht van SBS6, waarin talentvolle artiesten worden klaargestoomd voor het grote podium. Wulf tekent voor de titelsong van het nummer. Een track die snel in je hoofd blijft plakken.

I DON'T WANT TO BE ALONE NO MORE- Koen van Keulen
Maandenlang werke Koen van Keulen aan het nummer I Don't Want To Be Alone No More. In de week dat Koen verongelukte bij het Gardameer maakte een klasgenoot van hem het nummer af en deze woensdag is de track uitgekomen. Familie en vrienden hopen dat iedereen het nummer als eerbetoon massaal zal omarmen en zal helpen de grote droom van Koen, beroemd worden en een Top 40-hit scoren, te realiseren.

RUNNING AWAY – Malvae
Een beetje vreemd, maar wel lekker. Zo kun je de nieuwe track van Malvae wel noemen. Achter de track gaat de Nederlandse producer Jim van der Breggen schuil. Hij haalde zijn inspiratie uit de huidige staat van de wereld: “Ik wil wegrennen van de vernietiging van de natuur op deze wereld, maar ik wil ook graag terugvechten,” zo vertelt Malvae op Instagram.

OMG – Iggy Azalea feat. Wiz Khalifa
Met Black Widow scoorde rapper Iggy Azalea haar laatste Top 40-hit in Nederland. Kan OMG haar vierde worden? Het is één van de nummers die op haar nieuwe EP Survive The Summer staat. Wiz Khalifa rapt gezellig mee.

THINKING ABOUT YOU – Sunnery James & Ryan Marchiano feat. Blaq Tuxedo
Met Savages bereidden Sunnery James en Ryan Marchiano ons al voor op de hete zomer van dit jaar en met Thinking About You kom je goed in de Ibiza-sferen. Op de track krijgen de dj’s hulp van de broers Dominique en Darius Logan, alias Blaq Tuxedo.

MISSING U – Robyn
De Zweedse Robyn heeft een aardige erelijst. De zangeres scoorde meerdere Top 40-hits (waaronder Show Me Love en With Every Heartbeat) en haar Dancing On My Own werd een tijd geleden nog gecoverd door Calum Scott. Missing U is haar eerste single in jaren.

BEAUTIFUL – Bazzi feat. Camila 
Bazzi ken je van zijn ex-Alarmschijf Mine en Camila Cabello heeft na haar successen met Fifth Harmony en haar hit Havana nauwelijks meer introductie nodig. Deze versie van Bazzi’s track Beautiful is een remix. Het origineel staat op het album van Bazzi, Cosmic.

SATISFACCIÓN – Nicky Jam, Bad Bunny & Arcangel
Bad Bunny gaat lekker. Zijn tracks worden vooral in Spaanstalige landen goed opgepikt. In Nederland is vooralsnog alleen zijn samenwerking met Cardi B, I Like It, een hit geworden. Misschien dat Satisfacción daar verandering in kan brengen. Nicky Jam en Arcangel waren wel in voor een samenwerking met Benito Ocasio, zoals de Puerto Ricaanse Bad Bunny echt heet.

ONE LAST SONG – Gorgon City ft. JP Cooper & Yungen
De zomerse tracks zijn wel klaar? Welnee! Gorgon City, het Londense producersduo Kye Gibbon en Matt Robson-Scott, komt gewoon nog met een knaller. Op One Last Song hoor je rapper Yungen en zanger JP Cooper, die je kent van September Song en Perfect Strangers van Jonas Blue.

Wil je meer nieuwe releases? Check dan onze Spotify-playlist!

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!