Fresh: Famke Louise en Ronnie Flex op kerstnummer

- Releases

 Ronnie Flex Famke Louise Alan Walker Pitbull Martin Garrix Julian Jordan Zayn The Chainsmokers Robin Thicke Ariana Grande
Fresh: Famke Louise en Ronnie Flex op kerstnummer

Ook deze week zetten we weer de heetste releases van New Music Friday voor je op een rij. Met onder andere nieuwe muziek van Ariana Grande en Pitbull en het kerstnummer van Famke Louise en Ronnie Flex.

ALLEEN DOOR JOU – Famke Louise feat. Ronnie Flex

Zijn ze nu een stelletje of niet? Het is de vraag die al een aantal weken op de lippen ligt van heel wat Nederlanders. Op een track doen ze het in ieder geval wel met elkaar, want Ronnie Flex en Famke Louise hebben samen een kerstnummer uitgebracht. Daarin verwijzen ze naar de liefde voor elkaar…

IMAGINE – Ariana Grande

Vlak voor de feestdagen brengt ook Ariana Grande nog even een track uit. En ook nu zijn haar exen weer een dankbaar onderwerp. Deze keer gaat het over haar relaties die het niet hebben overleefd, maar die voor haar wel belangrijk zijn geweest. Waar Thank U, Next om acceptatie draait, gaat Imagine volgens de zangeres vooral over ontkenning.

HOPE – The Chainsmokers ft. Winona Oak

9 tracks verschenen er al van het laatste album van The Chainsmokers. Alleen Sick Boy en Side Effects werden daarvan hits. Statistisch gezien, heeft Hope dan ook weinig zicht op de Top 40. Maar in het verleden resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Op Hope werken de mannen samen met Winona Oak, een Zweedse singer-songwriter die sinds kort een contract heeft bij Atlantic Records.

TESTIFY – Robin Thicke

Voor het eerst sinds 2016 horen we weer iets van Robin Thicke. De zanger die met Blurred Lines een nummer 1-hit scoorde, komt nu met één van zijn persoonlijkste tracks ooit. Daarop zingt hij over de scheiding van zijn vrouw Paula, over het verlies van zijn vader en de miskraam van zijn huidige vriendin. Het levert een ingetogen nummer op.

OCEAN TO OCEAN – Pitbull ft. Rhea

Aquaman is uit en bij zo’n superheldenfilm hoort natuurlijk ook een soundtrack. Pitbull nam één van de tracks voor zijn rekening en werkte daarvoor samen met Rhea. Voor het refrein leende het duo bij Toto’s Africa.

THERE YOU ARE – Zayn

Icarus Falls is eindelijk uit. En om dat te vieren brengt Zayn deze week een nieuwe track van dat album. There You Are doet in de verte denken aan Let Me, de track die in het voorjaar van dit jaar Alarmschijf werd. Zayn’s zwoele stem komt weer mooi uit in deze elektronische track.

LOST CONTROL – Alan Walker feat. Sorana

Laatst bracht Alan Walker al de track Different World uit, maar blijkbaar kon hij moeilijk kiezen. Want deze week staat er alweer een nieuwe track voor ons klaar. Op Lost Control hoor je de Britse zangeres Sorana. Zij was al eerder te horen op EDM-tracks, zoals op One On One van Tujamo.

GLITCH – Martin Garrix & Julian Jordan

Na wat tracks voor de hitlijsten, is het nu weer tijd voor een track van Martin Garrix voor de clubs. Hij werkte voor Glitch samen met de Nederlandse dj en producer Julian Jordan. En dat is niet toevallig, want de twee zijn dikke maatjes met elkaar.

YOU REMIND ME – Gryffin feat. Stanaj

Gryffin ken je van zijn dikke remixen voor onder andere Maroon 5 en Years & Years. De Amerikaanse dj en producer laat deze keer zien dat hij het ook prima op eigen kracht kan. Op You Remind Me hoor je Stanaj, een zoon van Albanese immigranten, geboren en getogen in New York. Je kent hem misschien vooral van de track Bed Of Roses van Afrojack, waar hij ook de vocalen voor verzorgde. Maar hij schreef ook al heel wat tracks voor andere artiesten.

Wil je meer releaeses? Check dan onze playlist op Spotify. Check hier een overzicht van alle nummers die zijn verschenen.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!