Artiestafbeelding Stanaj

Stanaj

Land Verenigde Staten

Geboortedatum 12-02-1994 (28 jaar)

Officiële websitehttp://stanaj.com/

  • Statistieken
  •  0Alarmschijf
  •  0 weken in Top 40
  •  0 punten
  •  #7445 aller tijden
  •  0 Top 40-hits

Biografie

Stanai is, als zoon van Albanese immigranten, geboren en getogen in New York en al op zesjarige leeftijd staat hij op het podium. Als 14-jarige mag hij optreden voor paus Benedictus en in 2014 is hij te zien in Dancing With The Stars. Ondertussen doet hij ook modellenwerk voor een bureau dat met modellen uit Albanië werkt.


Inmiddels weten we dat hij een goede relatie heeft met Drake en dat hij met Da Internz en The Stereotypes werkt aan nieuwe muziek. Op zijn YouTube-kanaal plaatst hij verschillende covers. Ook schrijft hij nummers voor anderen en daar zou hij inmiddels al op de waardering van onder meer Justin Bieber, Rihanna en Chris Brown kunnen rekenen. “Mijn familie zegt dat ik de meest gelukkige persoon ooit ben. Zoals Forrest Gump ben ik altijd op de juiste plek op het juiste moment”, zo zei hij eerder in een interview. Inmiddels werkt hij aan zijn eigen pop/soul-materiaal, waarvan Romantic een eerste resultaat is dat terug te vinden is op zijn eerste EP, The Preview, dat in 2016 verschijnt.

In 2017 verschijnt zijn tweede EP, From A Distance, met daarop 4 nieuwe nummers en de NOTD-remix van Romantic. Met Afrojack maakt hij in februari van 2018 de track Bed Of Roses. Ook Sober, dat in het voorjaar van 2019 verschijnt, is een samenwerking met Afrojack. 

Top 40-hits


Geen
Social media


Twitter

Facebook