Nick Jonas trots op album

- Releases

 Nick Jonas
Nick Jonas trots op album

Vrijdag verschijnt het derde solo-album van Nick Jonas, Last Year Was Complicated.

“Chainsaw is, denk ik, het meest persoonlijke lied dat ik ooit heb geschreven. Het gaat over wandelen door het huis waar ik met mijn ex had gewoond. Ik probeerde zoveel mogelijk te genieten maar werd overmand door zo veel herinneringen dat ik dit nummer schreef. Over dingen los moeten laten en een manier om vrede te hebben met dingen die eindigen”, zo liet Jonas weten in een gesprek met Billboard.


Jonas liet weten uit alles dat hij ziet inspiratie te kunnen krijgen. “Als ik door de straat loop is er altijd wel iets dat ik zie of opvang en voor inspiratie zorgt”, zo vervolgd hij. Voor het album nam hij drie jaar de tijd om het te schrijven en op te nemen. “Ik heb een fantastische groep mensen om me heen om mee samen te werken. Van Jason Evigan, met wie ik Chains maakte met anderen, tot Nolan Lambroza met wie ik Jealous maakte. 


De 23-jarige zanger, die deze week met Tove Lo in de Tipparade staat met Close, is maar wat trots op het eindresultaat. Naast die samenwerking met Tove Lo werkte Jonas ook samen met Ty Dolla $ign en Big Sean.