3x dit wist je nog niet over Jonas Brothers

- Overig

 Joe Jonas Kevin Jonas Jonas Brothers Nick Jonas
Jonas Brothers 2019

Jonas Brothers kwamen afgelopen vrijdag binnen met hun derde Top 40-hit. Only Human staat nu op de 38e plaats in de lijst. Er zijn vast nog dingen die jij niet weet over de popgroep, check daarom hier 3 weetjes over de broers. 

1. Jonas Brothers in therapie 
Sinds dit jaar zijn Jonas Brothers weer bij elkaar na negen jaar, dat is natuurlijk geen nieuws. Maar wist jij dat de broers voor de reünie een jaar in therapie gingen? Het plan dat Jonas Brothers weer samen zou komen, was er al een tijdje, maar het duurde een jaar voordat de reünie echt plaatsvond. In dat jaar hadden de broers verschillende therapiesessies nodig. 

View this post on Instagram

We’re baaaccckkkk… @latelateshow #LateLateJonas

A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) on

2. Samen op school
De jongens deden alles samen, naast dat ze broers zijn en samen muziek maakten, zaten ze ook bij elkaar op school. namelijk op 't Eastern Christian High School in North Haledon, New Jersey

View this post on Instagram

Tampa, we love you ❤️

A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) on

3. Nick speelde in musicals en had verkering met Selena Gomez
Nick Jonas speelde vroeger in musicals, waaronder A Christmas Carol, Les Misérables en The Sound of Music! Naast dat hij musical-ster was, had hij ook relaties met verschillende bekende zangeressen. Hij was onder andere verliefd op Miley Cyrus en Selena Gomez, inmiddels is de Jonas Brother getrouwd met Priyanka Chopra.

View this post on Instagram

Pre shows moments.

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!