Kijktips voor het Weekend: week 51

- Overig

 Lil KleineDavina michelleKijktips
Lil Kleine - alleen tour

Nog één dagje en dan is het weer weekend... voor velen van jullie betekent dit: bankhangen achter de tv. Wij helpen je daar graag een handje bij!

Van Netflix tot de NPO tot aan Videoland, ze staan allemaal vol met prachtige muziekdocumentaires en muziekfilms. Check hier onder onze kijktips voor het weekend!

Lil' Kleine - Alleen Tour
We naderen het einde van 2018 en daar hoort natuurlijk één van de beste artiesten van afgelopen jaar bij. Daarom hebben wij het optreden in de AFAS Live van de Alleen Tour van Lil' Kleine voor je geselecteerd. 2018 was een succesvol jaar voor de Nederlandse rapper, om dat te vieren gaan we natuurlijk met zijn allen zijn show in de AFAS Live kijken op Videoland.

Beste Zangers (Davina Michelle)
Om te vieren dat Davina Michelle al negen weken in de Top 40 staat en al zeven weken op nummer 1, tippen wij jou het programma De Beste Zangers. Onder leiding van Jan Smit zingen een aantal bekende Nederlanders elkaars repertoire en laten zich zo van een verrassende muzikale kant zien. Davina Michelle is door dit programma in één klap bekend geworden met haar versie van het nummer Duurt Te Lang van Glen Faria. Je ziet het hele seizoen op NPOstart.nl.

Christmas Inheritance
Fan van Gossip Girl en Kerst? Dan moet je zeker deze film kijken! In het weekend voor de kerstdagen kunnen we in onze Kijktips voor het Weekend natuurlijk geen kerstfilm overslaan. In Christmas Inheritance verhuist de hoofdpersoon van de grote stad naar een klein dorp. Dat is even wennen voor het verwende stadsmeisje, voor ons is dat smullen! De film check je op Netflix.

Wil je volgende week weer inspiratie op doen voor het weekend? Geen probleem! Om donderdag 16:00 uur staat er weer een nieuwe Kijktips voor het Weekend op onze site. Veel kijkplezier!

(Foto: YouTube)