3 Grootste Top 40-hits van Sam Smith

- Overig

 Sam Smith
Sam Smith 2019

In de Top 40 van week 31 kwam Sam Smith binnen op de 36e plaats met zijn track How Do You Sleep. Dit is voor de zanger inmiddels zijn elfde Top 40-hit. Check hier zijn drie grootste nummers in de lijst.

3. Too Good At Goodbyes 
Zijn derde grootste hit komt uit 2017: Too Good At Goodbyes. In de track speelt een piano de hoofdrol en Sam Smith zingt over het verlaten van een ongezonde relatie. Het nummer scoorde 581 punten in de Top 40 en stond twintig weken in de lijst. In de derde week bereikte de track meteen zijn hoogtepunt, toen stond hij namelijk op de vijfde positie, maar hoger kwam hij niet.

2. Promises 
Zijn tweede grootste hit is een samenwerking, samen met Calvin Harris maakte hij de track Promises. In totaal stond hij 26 weken in de Top 40 en als piekpositie bereikte hij de tweede plaats waar hij vier weken bleef staan. In totaal heeft dit nummer 814 punten.

1. Stay With Me
Zijn grootste hit is niet veel groter dan Promises. Stay With Me heeft 824 punten behaald en stond ook als piekpositie op de tweede plaats. Omdat de track 33 weken in de lijst stond heeft dit nummer toch tien punten meer en is daardoor Sam Smith zijn grootste nummer in de Top 40. Ook is deze track tevens één van zijn eerste hits in de lijst. 

(Foto: BSR Agency)