Toppers eren Max Verstappen

- Nieuws

 René Froger Jeroen Van Der Boom Gerard Joling Fluitsma & Van Tijn

Max Verstappen is de nieuwe trots van Nederland. Na zijn gewonnen Formule 1-race stroomden de felicitaties bij hem binnen. Ook bij de Toppers in de Amsterdam ArenA werd de sportheld in het zonnetje gezet.

Max won de race in Barcelona, nadat Lewis Hamilton en Nico Rosberg zich uit de wedstrijd reden en nadat hij Ferrari-coureurs Sebastian Vettel en Kimi Räikkönen achter zich liet. Nog nooit won een Nederlander een race in de Formule 1 en de Nederlander is ook nog de jongste winnaar ooit.

Genoeg reden om hem eens goed in de spotlights te zetten, dus. Dat moeten Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom ook gedacht hebben. Toen Jochem Fluitsma gisteravond de eerste tonen van zijn hit 15 miljoen mensen inzette, verschenen er even later beelden van een winnende Max op de schermen van de ArenA. Dat leidde tot flink wat gejuich vanuit het publiek. 
 
Een toepasselijkere track is natuurlijk ook niet denkbaar… Het eerbetoon check je hieronder, de originele versie van 15 miljoen mensen kun je hier vinden.