You van Regard, Troye Sivan en Tate McRae is Alarmschijf

- Nieuws

 Regard Troye Sivan Tate McRae
You van Regard, Troye Sivan en Tate McRae is Alarmschijf

You van Regard, Troye Sivan en Tate McRae is de komende week de Alarmschijf bij Qmusic. De track zorgt er waarschijnlijk voor dat Troye Sivan weer eens een hit kan bijschrijven op zijn cv.

Je hebt acts die over de hele wereld populair zijn, maar die nauwelijks in de hitlijsten te vinden zijn. Onder die categorie valt de Australische Troye Sivan. Hij trad voor de coronapandemie over de hele wereld op en viel op met nummers als Happy Little Pill, Youth, Wild (met Alessia Cara) en Easy. Één keer wist hij de Nederlandse Top 40 te bereiken en dat was in 2017 met There For You (met Martin Garrix), dat tot nummer 11 kwam. In 2013 kwam Troye op YouTube uit de kast. Hij was toen vooral bekend als acteur. Hij speelde bijvoorbeeld in X-Men Origins: Wolverine. Sinds zijn coming out is hij een boegbeeld voor de LHBTQI-community geworden.

String
De Australiër weet wel hoe hij de aandacht op zich gevestigd moet krijgen. Voorafgaand aan de release van You, plaatste hij foto’s van zichzelf waarop te zien is dat hij een string draagt. De foto’s gingen viral en daarmee kreeg ook de track flink wat aandacht. Die ging in première op TikTok en verspreidde zich als een olievlek over dat platvorm. 

Samenwerking
You is een samenwerking met twee acts die de afgelopen jaren doorbraken. Regard tekende voor de productie en hem kennen we van hits als Ride It en Secrets (met Raye). Tate McRae brak vorig jaar door met You Broke Me First, dat maar liefst 25 weken in de Top 40 stond en de vierde plek bereikte. Regard heeft niets dan lof voor Tate en Troye. “Tate klinkt als een engeltje als ze zingt en Troye is zo’n getalenteerde artiest”, liet hij in een interview weten. “Iedereen is weleens verliefd geweest en dus is het makkelijk om je ermee te identificeren.”

Check bijna alle Alarmschijven vanaf 2000 op Spotify!