Tweelingbroer Olly Murs is het zat

- Nieuws

 Olly Murs
Tweelingbroer Olly Murs is het zat

Olly Murs en zijn tweelingbroer Ben hebben al acht jaar flinke ruzie. Die laatste heeft nu geen hoop meer dat het goed komt.

De twee broers hebben al sinds 2009 slaande ruzie met elkaar. Ben noemde Olly toen een egoïstische, goedkope zanger, omdat hij de halve finale van X Factor verkoos boven de bruiloft van zijn broer. Het gaat zelfs zo ver, dat Ben de achternaam van zijn vrouw heeft aangenomen. Dat deed hij om nog meer afstand te nemen van Olly. Dat zorgde ervoor dat zijn moeder, Vickylynn, bijna instortte.

Verloren jaren
Afgelopen week vertelde Olly weer eens in de pers dat hij het graag goed wil maken met zijn broer. “Ik hoop dat we in een kamer kunnen gaan zitten en kunnen zeggen: ‘Het waren ongelooflijk verloren jaren, vind je niet?’ Thuis hadden we nooit ruzie. Het meest moeilijke is dat mijn tweelingbroer niet kan meemaken hoe ik nu leef. Zeker als ik bedenk dat we alles vroeger altijd uitspraken.”

Dat klinkt sympathiek, maar Ben vertelt een heel ander verhaal. Volgens hem heeft de zanger in de afgelopen jaren geen enkele poging gedaan om met hem rond de tafel te gaan zitten. “Echt, ik wens hem het beste. Maar ik heb mijn leven en hij heeft het zijne. De laatste keer dat ik bij hem voor de deur stond, werd die voor mijn neus dichtgesmeten!”