Olly Murs moet concerten schrappen

- Nieuws

 Olly Murs
Olly Murs moet concerten schrappen

Olly Murs heeft twee concerten in Engeland moeten schrappen nu zijn concertorganisator faillissement heeft aangevraagd.

Murs zou op 29 juli en 5 augustus voncerten geven in Exeter en Bournemouth maar de zanger zal daar niet verschijnen. Meer vervelend is het voor iedereen die inmiddels een concertkaartje heeft weten te bemachtigen want die kaarten worden niet terugbetaald.

“We betreuren het dat het bedrijf Stephen C Associates Limited de activiteiten moet staken. De middelen zijn er niet meer en het is de verwachting dat het faillissement binnenkort wordt uitgesproken. Het bedrijf is niet in de positie om geld terug te geven”, zo laat het bedrijf weten in een verklaring die NME plaatste. Wel werd er nog een advies gegeven voor mensen die hun aankoop met een creditcard hebben gedaan; zij kunnen de transactie mogelijk nog terugdraaien.
 
De andere geplande concerten van Olly Murs zullen, via een andere organisator, wel doorgang vinden. Murs gaf deze week ook eenn reactie: “Ik ben beroerd vanwege mijn fans in Exeter en Bournemouth. Hoewel het buiten mijn controle valt spijt me dit wel en ik hoop dat ik jullie allemaal spoedig kan zien.”
 
###AD###