Olly Murs moet excuses aanbieden

- Nieuws

 Olly Murs
Olly Murs moet excuses aanbieden

Een bezoek aan de Europese Super Cup-wedstrijd Manchester United – Real Madrid heeft Olly Murs nog een kater bezorgd, die nog eens bovenop het verlies van zijn favoriete club kwam.

The Sun kreeg beelden in bezit waarop te zien is dat Olly een andere supporter volledig de huid vol scheldt. Hij vertelde de man ondermeer ‘to fuck off’ en dat hij een ‘cunt’ was. Het leidde tot heftige reacties op social media. Olly was wel consequent in het gebruik van zijn beledigingen. Doordat de wedstrijd niet goed verliep voor zijn ploeg, heeft hij de scheldwoorden flink gebruikt tijdens de eerste helft.

Via zijn management was Olly genoodzaakt om te reageren. In een reactie laat hij weten het hele voorval te betreuren. “Ik was op stap met wat maatjes en ging los tijdens de wedstrijd. Het was volkomen ongepast. Iedereen die ik beledigd heb, wil ik hierbij mijn excuses aanbieden.”

Olly is hartstochtelijk fan van Manchester United en volgt de club op de voet. De afgelopen jaren was hij ook een graag geziene gast op diverse liefdadigheidsevenementen, die in het teken stonden van voetbal. Zo voetbalde hij mee in verschillende sterrenteams voor Soccer Aid en voor Unicef.