Fans Glennis Grace in spanning

- Nieuws

 Glennis Grace
glennisagt

Toen bijna heel Nederland nog op één oortje lag, schitterde Glennis Grace in de halve finale van America's Got Talent. Haar fans zijn nog steeds in spanning want de uitslag is nog niet bekend. 

Stemmen

Afgelopen nacht was de tweede halve finale van America's Got Talent, een talentenjacht in Amerika. De Nederlandse zangeres Glennis Grace heeft het al tot de halve finale geschopt, maar of ze in de finale haar prachtige stem nog een keer mag laten horen is nog niet bekend. Op donderdagnacht (Nederlandse tijd) wordt bekend welke 5 acts er een plekje krijgen in de finale. Tot die tijd kunnen de ruim 12 miljoen Amerikaanse kijkers stemmen op hun favoriet. 

Jury

Simon Cowell, bedenker en jury-lid, vond Glennis Grace de beste act van de avond; ''je stem is geweldig, het nummer past er zo mooi bij. Briljant.'' Het hele AGT seizoen is de jury al erg enthousiast over Grace, maar of zij de finale behaalt ligt toch echt aan de kijkers. 

Prijs

De winnaar van America's Got Talent ontvangt 1 miljoen dollar en mag een optreden geven in Las Vegas. Ook krijgt de winnaar een platencontract. De finale wordt uitgezonden op 18 september en zal gestreden worden door 10 verschillende acts. 

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!