Familieruzie voor Olly Murs

- Nieuws

 Olly Murs
Familieruzie voor Olly Murs

De ruzie tussen zanger Olly Murs en zijn tweelingbroer zou zo heftig zijn dat de broer zijn naam heeft veranderd.

Ben Murs, de tweelingbroer van Olly, praat al jaren niet meer met zijn broer en de rest van de familie, zo meldt The Sun. Ben zou er nu zelfs zo klaar mee zijn dat hij zijn achternaam heeft veranderd om er nooit meer iets mee te maken te hoeven hebben. Hij zou nu de achternaam van zijn vrouw, Hart, hebben overgenomen. 
 
De ruzie tussen Olly en Ben ontstond in 2009 en sindsdien is het contact verbroken. Olly nam destijds niet de moeite om bij de trouwerij van zijn broer te zijn vanwege zijn deelname aan The X Factor. Daar stond hij op dat moment in de halve finale. 
 
Ben heeft zijn broer die afwezigheid nooit kunnen vergeven en hij had dolgraag gewild dat hij getuige zou zijn bij zijn huwelijk. Ook de moeder van de tweeling, Vickylynn Murs, vindt het hartverscheurend dat haar zoon zijn familie heeft verstoten. Ze gaf toe dat het haar daadwerkelijk ziek heeft gemaakt: “Ik moest een stok gebruiken om te lopen omdat mijn benen zo zwak waren. Ik kon ook niet werken. Ik voel me nu wel beter maar mijn hart is gebroken. Ik denk niet dat hij begrijpt wat hij heeft gedaan.” Ook Olly vindt het zwaar: “Het is ongelofelijk moeilijk. Hij heeft de keuze gemaakt om niet met de familie te praten maar de deur staat voor hem altijd open om terug te komen.”