Ellie Goulding pakt Alarmschijf

- Nieuws

 Ellie Goulding
Ellie Goulding

Naar de kermis met vriendinnen, de lekkerste jongens zoenen en en drank stelen. Maak je geen zorgen: het is niet zoals het leven van Ellie Goulding er nu uitziet. Ze zingt op Sixteen over haar pubertijd. De komende week hoor je de track extra vaak op Qmusic, want het is de nieuwe Alarmschijf.

Ellie is maar wat trots op haar nieuwe track en ze hoopt dan ook dat veel mensen zich kunnen herkennen in de track. "Ik ben zo enthousiast om Sixteen met iedereen te delen," zei ze toen ze het nummer laatst uitbracht. "Die leeftijd was voor mij in veel opzichten zo belangrijk in mijn leven en dit nummer brengt bij mij dan ook een warm gevoel naar boven. Het brengt me terug naar de onbezonnen dagen van mijn pubertijd. Ik hoop dat het ons allemaal herinnert aan de onschuld van de jeugd. "

Samenwerking met hitmaker
Sixteen is de derde single van Ellie's laatste album. Flux deed in ons land niets, maar eerste single Close To Me, met Diplo en Swae Lee, kwam tot de negende plek in de Top 40. Bij het opnemen van Sixteen zat producer Ian Kirkpatrick achter de knoppen, die eerder al verantwoordelijk was voor onder andere Back To You van Selena Gomez en die ook nummers maakte voor Britney Spears en Julia Michaels. Een man dus, die inmiddels wel weet hoe hij een hit moet maken.

Foto: YouTube

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!