Ariana Grande even weg van sociale media

- Nieuws

 Britney Spears Ariana Grande
Ariana Grande

Ariana Grande volgt het voorbeeld van haar verloofde Pete Davidson en neemt even afstand van sociale media.

Pete Davidson nam het initiatief door zijn Instagram-account uit te zetten nadat gespeculeerd werd over een breuk tussen de twee. Dat zou veroorzaakt zijn door een ‘grap’ van hem rond de aanslag tijdens haar Manchester-concert. Zo zou hij eerder tijdens een benefietoptreden voor slachtoffers van het natuurgeweld in Puerto Rico hebben gezegd dat Britney Spears nooit is getroffen door een terroristische aanslag bij een concert van haar.

Grande gaf daarna al een reactie rond de opmerkingen:  “Het was lastig en tegenstrijdig voor mijn gevoel. Hij gebruikt comedy om mensen zich beter te laten voelen rond dingen die de wereld verzieken. En allemaal verwerken we trauma’s op een andere manier. Ik vond het zelf beslist ook niet grappig. Maar het was maanden geleden en het was niet zijn bedoeling kwaadaardig te zijn”, zo verdedigde Ariana Grande zich tegen de ‘grap’ van haar verloofde.

Inmiddels heeft Pete alle geruchten rond een breuk ontkend. Ariana Grande heeft ondertussen op haar Twitter-account de mogelijkheid om te reageren uitgeschakeld en liet zelf in een reactie weten dat ze een tijdje afstand neemt van Twitter en Instagram. “Soms raak ik in een negatieve spiraal en dat kan ik niet helpen. Het is echt vervelend en het eerlijk gezegd ook niet waard.” Eerder al had ze laten weten minder actief te zullen zijn rond de promotie van haar nieuwe muziek op sociale media.

Wel doorbrak Ariana Grande dinsdag haar afwezigheid op Twitter al na het nieuws rond Demi Lovato die werd opgenomen in het ziekenhuis. Richting de zangeres tweette ze 'I Love You'. 

(Foto: BSR Agency)