Alarmschijf voor Edwin Evers

- Nieuws

 Edwin Evers
Edwin Evers

De koning van de ochtend, Edwin Evers, zwaaide vandaag, na 21 jaar trouwe dienst in de vroege uren, af met een marathonuitzending die de hele dag te horen was. 

Nederland toonde zich dankbaar voor alles wat de dj in de afgelopen jaren deed met zijn ochtendshow als trouw gezelschap bij het opstarten. Niels, Rick, Jelte en Henk stonden hem daar steevast in bij.

Ook op muzikaal vlak maakte hij zich verdienstelijk. In 1998 debuteerde hij in de Top 40 met zijn imitatie van Frank en Ronald de Boer, waarbij Geld Maakt Niet Gelukkig uiteindelijk drie maanden in de Top 40 stond. In 2011 pakte hij met Glennis Grace de Alarmschijf met Wil je Niet Nog Één Nacht. Die single kwam uiteindelijk in de top 5. Ruim vier jaar geleden scoorde hij met de Edwin Evers Band een hit met Ik Meen Het. Evers maakte ook nummers als MC Bernhard en met Johan Derksen en Wilfred Genee en schreef recent een nummer voor het nieuwe album van Jan Smit. 

In het diepste geheim maakte de vrienden van de ochtendshow een speciaal nummer voor de dj dat hij eerder deze week te horen kreeg en hem diep wist te raken. Vrijdagmiddag onthulde Menno de Boer dat het nummer komende week extra vaak te horen zal zijn op Radio 538 als de Alarmschijf.