Nick Jonas kijkt terug met spijt naar Jonas Brothers

- Nieuws

 Nick Jonas
Nick Jonas kijkt terug met spijt naar Jonas Brothers

Nick liet weten spijt te hebben dat hij zolang bij de Jonas Brothers is gebleven.

De groep van 3 broers ging in 2013 uit elkaar. Kevin, Nick en Joe hadden toen acht jaar samengewerkt en achteraf vond Nick het zwaar om op zo'n jonge leeftijd al in de schijnwerpers te staan. 

Op dit moment geniet de 23-jarige Nick van een succesvolle carrière als zanger en acteur. Samen met de streamingdienst Tidal maakte hij een documentaire over zijn hectische leven. De serie heeft dezelfde titel als zijn derde album, Last Year Was Complicated. 

 

In de eerste aflevering, die op 1 juni verscheen, vertelt hij over zijn gemengde gevoelens over de tijd in de band. "Het is erg gecompliceerd. Ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen. Ik vind het ongemakkelijk om erover te praten aangezien ik het gevoel krijg alsof ik aan het klagen ben", vertelde Nick. De band moest sowieso stoppen, maar dat kon pas als er familieproblemen uit de wereld waren. "Ik moet weer positief terug gaan kijken op die periode. Want het is wel vervelend dat ik spijt heb gekregen van de keuzes die ik heb gemaakt."

 

De break-up tussen Nick en zijn voormalige vriendin Olivia Culpo ziet hij als startschot van zijn solocarrière. "Vanaf het moment dat ze weg was en ik alleen in mijn appartement zat dacht ik 'je moet nu de stad uit en gaan schrijven'. Uiteindelijk heb ik het gevoel dat muziek de beste therapie is die ik ooit heb gehad", zo concludeerde hij.