Meer Destiny’s Child?

- Nieuws

 Beyoncé Kelly Rowland Destiny's Child
Destiny's Child

Na het optreden van Destiny’s Child op Coachella draait de geruchtenmachine volop over een volgende samenwerking van het drietal.

Beyoncé verraste de bezoekers van het festival door Michelle Williams en Kelly Rowland mee te nemen tijdens haar concerten op Coachella. Mogelijk dat het niet bij dat ene optreden van Destiny's Child blijft: verschillende Amerikaanse bronnen menen dat Beyoncé de dames ook mee wil nemen op haar komende tournee met Jay-Z.

Volgens The Sun ziet de groep de nieuwe On The Run Tour II als de perfecte gelegenheid om het 20-jarige jubileum van hun debuutalbum uit 1998 te vieren. “Onvermoeibaar werkte Beyoncé aan haar optreden op Coachella en de kroon op dat werk was de medley met Kelly en Michelle. Ze vonden het, na zo’n lange tijd, fantastisch om weer samen te werken en nu is Beyoncé bezig ze deel te maken van de On The Run II-tour”, zo meldt een bron. Hoewel de twee overige leden zelf ook hun verplichtingen hebben is de kans groot dat ze als verrassing bij een aantal concerten aanwezig zullen zijn.

Vorige week deelde Michelle Williams een aantal details rond de voorbereidingen van het Coachella-optreden die lang en intensief waren: “Iedereen zweepte elkaar op om echt het allerbeste te geven. Wanneer Beyoncé iets doet is dat omdat ze weet dat als zij het kan ieder ander op het podium het kan doen. Af en toe moet iemand wat langer oefenen dan de ander of net wat langer bezig zijn met de muzikale onderdelen.”

(Foto: BSR Agency)