Ex-Destiny’s Child-lid had depressie

- Nieuws

 Kelly Rowland Beyoncé Destiny's Child
Ex-Destiny’s Child-lid had depressie

LaTavia Roberson maakte deel uit van de succesvolle meidengroep Destiny’s Child. Nadat ze uit de groep werd gezet ging het bergafwaarts met de zangeres.

Roberson schreef op papier hoe haar vertrek uit Destiny's Child haar leven veranderde. Met Beyoncé, Kelly Rowland en LeToya Luckett vormde ze de meidenrgoep die doorbrak met hits als Bills, Bills, Bills en Say My Name. LaTavia vertrok echter niet uit de groep, zo vertelde ze aan People: “Ik heb de groep nooit verlaten. Dat is wat mensen vaak zeggen. Maar waarom zou ik Destiny’s Child hebben verlaten? Ik ben niet gek, ik ben uit de groep gezet!"


Erg vriendelijk ging dat destijds niet, want ze moest het zelf uitvinden: “Het is vreselijk hoe ik erachter kwam; ik haat het om erover te praten. We zagen de videoclip voor het nummer Say My Name op televisie en zo kwam ik er achter dat ik niet meer in de groep zat.” Ook collega Luckett was niet in de video te zien maar werden vervangen door nieuwkomers Michelle Williams en Farrah Franklin. Nadat ze uit de groep werd gezet belandde de zangeres in een depressie. Ook had ze te kampen met verslavingen aan alcohol en drugs. 

 

Het boek I Am Latavia, waarin ze al haar ervaringen heeft opgeschreven, moet komend jaar verschijnen.