Ed Sheeran op album Taylor Swift

- Nieuws

 Future Ed Sheeran Taylor Swift
Ed Sheeran op album Taylor Swift

Afgelopen dinsdag zijn er meer details naar buiten gekomen rond het album van Taylor Swift, Reputation, dat vrijdag verschijnt.

Op het album staan 15 tracks waarvan we inmiddels Look What You Made Me Do, … Ready For It?, Gorgeous en Call It What You Want al hebben gehoord. Taylor Swift deelde de volledige lijst van nummers kort nadat er details op internet verschenen. Swift zelf is de uitvoerend producent en kreeg assistentie van Shellback, Max Martin en Jack Antonoff. Op heet zesde album van Swift staat ook een samenwerking met Future en Ed Sheeran, End Game. Volgens de laatste cijfers gaat Reputation het succes van 1989 ruimschoots overtreffen, zo blijkt uit details rond de voorverkoop.

Onduidelijk is nog of het album vanaf de releasedatum, 10 november, overal te streamen zal zijn. Het album is bevestigd bij iTunes als download. De kans is echter groot dat het album pas een week na de officiële releasedatum op de streamingdiensten zal verschijnen. Het management van Swift wilde dat, op vragen van Rolling Stone, niet bevestigen.

View this post on Instagram

3 days until #reputation

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on