Deed Justin Timberlake het met een Spice Girl?

- Nieuws

 Justin Timberlake

Afgelopen dinsdag heeft Justin Timberlake tijdens een bezoek aan de show van Ellen Degeneres onthuld dat hij in zijn jonge muzikale jaren een avontuurtje had met een Spice Girl.

Samen met zijn collega’s van NSync deed hij het spel ‘nooit heb het ooit gedaan met…’. Toen daarbij de Spice Girls werden genoemd twijfelde Justin Timberlake erg lang een antwoord te geven.

Victoria Beckham liet zich vorig jaar al ontvallen dat er ‘iets’ was met één van de zangers van de groep: “Ik wil niet zeggen dat ik geobsedeerd was maar toen we in de Spice Girls zaten deden we verschillende optredens onderweg door Duitsland. Toen we met z’n vijfjes same op het vliegveld zaten kwam er een of andere gast op ons af die zei ‘Hey… ik zit in een band en heb mijn vrienden bij me. Kunnen we voor jullie komen zingen? En toen stonden ze daar en ze konden ook echt zingen. Dat was NSync en hij was Justin Timberlake. Daar waren we echt even stil van want ze waren echt goed”, zo zei Victoria Beckham eerder in gesprek met James Corden.

(Foto: BSR Agency)