Ali B en Diggy Dex knallen Top 40 in

- Nieuws

 Ali B Diggy Dex Robin Schulz J.U.D.G.E.

Deze week komen Ali B en Diggy Dex het hoogst de Media Markt Top 40 binnen. Ik Huil Alleen Bij Jou is nieuw op 34. Ook Robin Schulz en J.U.D.G.E. zijn nieuw in de Lijst der Lijsten.

34. IK HUIL ALLEEN BIJ JOU – Ali B ft. Diggy Dex
Vorige maand waren Ali B en Diggy Dex samen te gast in De Wereld Draait Door om te vertellen over hun samenwerking. Ali liet in het televisieprogramma weten dat Ik Huil Alleen Bij Jou gaat over de zware momenten die de rapper beleefde met zijn vader en diens overlijden als gevolg van kanker. Op dat moment realiseerde Ali zich weer hoe belangrijk familie voor hem is. Niet lang daarna schreef hij de tekst voor zijn zeventiende hitnotering. Voor Koen Jansen, zoals Diggy Dex in het dagelijks leven heet, is het pas de derde keer dat hij de Top 40 haalt. Eerder stond hij in de lijst met Slaap Lekker (Fantastig Toch) en Treur Niet (Ode Aan Het Leven), samenwerkingen met respectievelijk Eva de Roovere en JW Roy.39. SHOW ME LOVE – Robin Schulz & J.U.D.G.E.
Bij de titel Show Me Love denk je misschien aan een remake van de gelijknamige floorfiller uit de jaren ’90, maar daar is in dit geval geen sprake van. Dat zou ook wat te veel van het goede zijn geweest. In 2008 haalde een nieuwe versie van de hit van Robin S. al eens de bovenste plaats van de Top 40 en onlangs stond een remake van Sam Feldt nog een paar weken in de lijst. Dit Show Me Love is geschreven door de Londense dj en producer Richard Judge. Hij is degene die schuil gaat achter de naam J.U.D.G.E. Zijn samenwerking met Robin Schulz vind je ook op het nieuwste album van de Duitser, dat afgelopen najaar verscheen en net als zijn vorige Top 40-hit Sugar heet. Radio 538 koos Show Me Love als Dance Smash.