Tipparade: Robin Schulz schiet omhoog

- Hitlijsten

 Robin Schulz
Tipparade: Robin Schulz schiet omhoog

De nieuwe Tipparade die je donderdag online kunt bekijken telt zes binnenkomers.

September is in de Tipparade de maand van Josylvio. De 25-jarige rapper kwamen we begin deze maand al tegen op C’est La Vie, de track van The Partysquad. Daar kwam vier weken geleden Cocaina – Remix bij dat inmiddels is opgeklommen naar de bovenste regionen van de Tipparade. Deze week komt ook Ride Or Die in de lijst terecht en dat is een solotrack van Josylvio. Het nummer is de hoogste van zes nieuwe nummers in de lijst.


Legendary van Welshly Arms is deze week niet alleen de langst genoteerde hit maar ook de plaat die op de wip terecht is gekomen. Het nummer van de Amerikaanse band heeft het plafond van de lijst bereikt en staat op nummer 1.


I Believe I’m Fine van Robin Schulz en Hugel was vorige week veelvuldig te horen op Radio 538. De track was voor de 30-jarige dj namelijk zijn zevende Dance Smash en mogelijk dat de Duitser daarmee op weg is naar zijn zevende Top 40-hit. In 2014 kwam hij met succes in de lijst terecht via zijn remix van Prayer In C die de lijst voor vier weken wist aan te voeren. Eind vorige maand stond Robin Schulz voor het laatst in de lijst met OK.


Minder goed vergaat het Younger Now (van Miley Cyrus) en Walk on Water (van 30 Seconds To Mars) die deze week slechts één plek weten te winnen in de Tipparade.