Stemlijst: deze stellen we graag aan je voor

- Hitlijsten

 Raye 4U
Stemlijst: deze stellen we graag aan je voor

Katy Perry weet met haar Swish Swish uit de stemlijst van afgelopen week het meest te profiteren en staat komende donderdag in de Tipparade.

Daarmee maken we ons op voor een nieuwe stemronde. Een aantal van de tracks waaruit je nu je eigen top 5 kunt samenstellen zetten we hier op een rijtje. De complete keuzelijst check je hier en ook horen we graag welke nummers jij zou willen toevoegen.

READY FOR THE WEEKEND- cat carpenters
De Amsterdamse Tess en Claire vormen samen de Cat Carpenters. Met hun dj-sets hebben ze menig feestganger al tot ongekende hoogtepunten weten te brengen in plaatsen als Parijs, Berlijn en op Ibiza. Eerder leverden ze al het clubby The Time Is Now af en inmiddels laten ze met Ready For The Weekend horen nog veel meer in hun mars te hebben.


LOVE BEING A 70’S CHILD- lana wolf
De eerste single van het album Fireflies In Nashville is Love Being A 70’s Child. Geen gekke titel voor iemand die geboren is in 1975. Wolf nam het album, waar ze inmiddels twee jaar aan werkte, op in Nashville in de studio waar ook Bruce Springsteen, Taylor Swift en Dolly Parton hun muzikale kwaliteiten lieten vastleggen.


ROYAL- 4u
Afgelopen vrijdag verscheen Royal, de nieuwe single van 4U. De heren ken je nog van het tv-programma The Next Boy/Girl Band dat vorig jaar te zien was bij SBS6. In de Top 40 maakte het viertal hun debuut met Bitter Taste en inmiddels is Royal het volgende wapenfeit van 4U


THE LINE- raye
Het stemgeluid van Raye herken je misschien van You Don’t Know Me – Na Na Ay! (Jax Jones) en anders misschien van By Your Side (Jonas Blue). De Londense zangeres leverde eerder al verschillende eigen nummers als Shine, Flowers en Bet U af en bracht vorige maand haar nieuwste single uit: The Line.