Mark en Miley opnieuw meest gedraaid

- Hitlijsten

 Miley Cyrus Mark Ronson
Miley Cyrus

Nothing Breaks Like A Heart was ook afgelopen week de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio.

Daarmee hebben Mark Ronson en Miley Cyrus nu voor de derde achtereenvolgende week de populairste hit op de radio te pakken. Ondertussen weet Sweet But Psycho (van Ava Max) zich te herpakken; haar hit keert na een weekje afwezigheid terug in de top 3 en staat daar nu voor de twaalfde week. Krezip staat met Lost Without You voor het eerst in de top 3 en wint vijf plaatsen. Nieuw bij de tien grootste radiohits van dit moment zijn Power Over Me (van Dermot Kennedy, op 5) en Dancing With A Stranger (van Sam Smith en Normani, op 7).

Shallow, de hit van Lady Gaga en Bradley Cooper, blaast langzaam de aftocht. Gaga heeft echter al een nieuw wapen in de strijd via Always Remember Us This Way. Deze week is dat nummer, met 14 plaatsen winst, de snelste stijger. Met een 18e plaats staat Always Remember Us This Way ook voor het eerst in de bovenste helft.

De vernieuwing in de Airplay Top 40 is ver te zoeken. De Alarmschijf van vorige week, Hey Look Ma, I Made It (van Panic! At The Disco) is de enige nieuwe binnenkomer in de lijst.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) NOTHING BREAKS LIKE A HEART- Mark Ronson feat: Miley Cyrus
Bekijk hier de songtekst van Nothing Breaks Like A Heart

18 (32) ALWAYS REMEMBER US THIS WAY- Lady Gaga
Bekijk hier de songtekst van Always Remember Us This Way

35 (RE) WE CAN DO BETTER- Matt Simons
Bekijk hier de songtekst van We Can Do Better

38 (--) HEY LOOK MA, I MADE IT- Panic! At The Disco
Bekijk hier de songtekst van Hey Look Ma, I Made It