Global Top 40: Travis Scott knalt top 10 binnen

- Hitlijsten

 Alan Walker Shakira Drake Ozuna Travis Scott Chance The Rapper Quavo Justin Bieber DJ Khaled
Global Top 40: Travis Scott knalt top 10 binnen

De complete top 5 van de Global Top 40 is op een kleine verschuiving na, gelijk aan die van vorige week. Maar daaronder zijn er genoeg interessante ontwikkelingen.

In My Feelings van Drake blijft de populairste track van de wereld. Ook deze week is het nummer onbedreigd koploper, met daarachter Girls Like You van Maroon 5 en Cardi B (van 3 naar 2), FEFE van 6ix9ine, Nicki Minaj en Murda (van 2 naar 3) en No Brainer van DJ Khaled, Justin Bieber, Quavo en Chance The Rapper. I Like It van Cardi B blijft plakken op 5.

Travis Scott hoogst nieuw
Sicko Mode van Travis Scott is de hoogste binnenkomer deze week. De track mag meteen starten op nummer 6 en dat is niet verwonderlijk. In de Verenigde Staten komt het nummer namelijk binnen op 4, terwijl de single vrijdag nog nieuw op 9 was in de UK.

Winst voor Vaina Loca
In de top 10 gaat verder de Te Boté-remix van Nio Garcia van 10 naar 7 en Sin Pijama van Becky G van 9 naar 8. Vaina Loca van Ozuna en Manuel Turizo heeft vleugels gekregen. De track gaat rap omhoog, van 15 naar 9. Ook Shakira boekt flink wat winst: Clandestino stijgt maar liefst 19 plaatsen en is deze week te vinden op de zeventiende plek.

Alan Walker nieuw
Naast Sicko Mode zijn er nog vijf binnenkomers in de Global Top 40, waaronder Darkside van Alan Walker, Tomine Harket en Au/Ra.

Check hier de complete Global Top 40!

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!