Waylon ook in 2018 in Ahoy met Top 1000 Allertijden

- Concerten

 Waylon

Ook in 2018 staat Waylon voor Radio Veronica in Rotterdam Ahoy, met de knallers uit Veronica’s Top 1000 Allertijden. De zanger werkt momenteel zijn drie concerten van dit jaar af. Volgend jaar vinden zijn optredens plaats op 30 november en 1 december 2018. 

Vrijdagavond was in een kolkend Ahoy de aftrap van de shows, waarin de klassiekers van Phil Collins dit jaar de rode draad vormden. Daarnaast bracht de showman hits van onder anderen Michael Jackson, Guns ’N Roses en Billy Joel. Het is het voor het tweede jaar dat de zanger deze concerten geeft.

Waylon vertelde tegen Radio Veronica: "We zijn een jaar geleden begonnen met deze show. En de reacties waren alleen maar positief. Het is voor mij als artiest ook heerlijk om te mogen grasduinen in deze bijzondere lijst en mijn eigen favoriete nummers uit te kiezen, om die dan met mijn eigen band te kunnen brengen. Een vol Ahoy is voor elke artiest een droom om mee te maken."

Na afloop van het eerste concert regende het reacties op Twitter.

Er waren ook wat bezoekers die wat kritiek hadden. Vooral de geluidstechnici moeten zich volgens hen achter de oren krabben.

De kaartverkoop voor de concerten van volgend jaar is inmiddels begonnen.

Credit foto: BSR Agency