Sam Smith komt naar Amsterdam

- Concerten

 Sam Smith
Sam Smith komt naar Amsterdam

Vooruitlopend op de twee uitverkochte Royal Albert Hall-shows dit weekend kondigt Sam Smith vandaag aan dat hij volgend jaar op dinsdag 9 mei in Ziggo Dome staat. De Grammy Award-winnende artiest doet in het kader van het komende album Gloria onze hoofdstad aan. De reguliere kaartverkoop start donderdag 27 oktober om 11.00 uur via Ticketmaster.

Het nieuwe album is Sams meest gedurfde statement tot nu toe. De succesvolle single Unholy met Kim Petras heeft in korte tijd meer dan 200 miljoen streams op Spotify behaald en staat wereldwijd hoog in de hitlijsten. In ons land staat hij met deze track in de top 5. Na La La La, Stay With Me, Too Good At Goodbyes en Promises is het de vijfde keer dat Sam dit presteert.

View this post on Instagram

A post shared by SAM SMITH (@samsmith)

De Gloria-tour start op 12 april 2023 in Sheffield. Eind april zet Sam voet aan het Europese vasteland en doet hij 12 steden in tien verschillende landen aan. Eind mei keert de Britse artiest weer terug naar zijn geboorteland en sluit hij de concertreeks af in Manchester. Steden in de buurt van Nederland waar Sam ook zal optreden, zijn Keulen en Antwerpen.

Qmusic presents
SAM SMITH | GLORIA the tour 2023 + special guest Cat Burns

Dinsdag 9 mei 2023 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: Vanaf € 44,80 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/samsmith
De kaartverkoop voor het concert start aanstaande donderdag 27 oktober om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl.