Vandaag: Het huwelijk tussen Justin Bieber en Hailey Baldwin

- Vandaag

 Justin Bieber
Vandaag: Het huwelijk tussen Justin Bieber en Hailey Baldwin

Op 13 september 2018 zegt Justin Bieber ja tegen topmodel Hailey Baldwin.

Hailey Baldwin is een topmodel dat voor haar huwelijk met Justin al op verschillende modetijdschriften en catwalks had gestaan. Ze ontmoette Justin Bieber voor het eerst in 2009 toen haar vader, de acteur Stephen Baldwin, haar aan de Canadese superster voorstelde. Van een vonkje was toen nog helemaal geen sprake.

De vonk sloeg pas ergens eind 2015 over. Rond de jaarwisseling hadden de twee een kortstondige relatie. Ze gingen echter snel weer uit elkaar. 2½ jaar later kwamen Justin en Hailey weer bij elkaar en toen ging alles heel snel. Tijdens een vakantie in juli 2018 vroeg Justin haar ten huwelijk. Twee maanden later trouwde het stel stilletjes voor de wet in New York City.

Op dat moment was het huwelijk tussen Justin en Hailey niet meer dan een gerucht. In de media doken foto’s op van het koppel voor het gerechtsgebouw van New York. Sommige mensen vermoedden dat ze alleen daar waren geweest om een trouwvergunning aan te vragen. Later bleek pas dat Justin en Hailey daadwerkelijk getrouwd waren. Ruim een jaar later, op 30 september 2019, trouwde het stel in South California voor de kerk. Ditmaal was er wel een echte huwelijksceremonie.

In 2020 bezong Justin Bieber zijn snelle huwelijk met Hailey in het nummer Holy: “Runnin' to the altar like a track star / Can't wait another second / Cause the way you hold me, hold me, hold me, hold me, hold me feels so holy”.

Op deze dag zijn onder meer Snollebollekes (1985) en Niall Horan (1993) jarig.

De nummer 1-hits van 13 september:
2003: Aicha- Outlandish
2008: Stop De Tijd- Marco Borsato 2014:
Fireball- Pitbull feat. John Ryan