Top 40

week 3 (15 januari 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
3
4
7
Details Gayle - ABCDEFU
47
 
3
236
5
3
13
Details Adele - Easy On Me
313
 
1
509
18
15
6
Details Maan - Leven
156
 
15
133
20
20
4
Details Davina Michelle - Hyper
204
 
20
67
21
31
2
Details Flemming - Zij Wil Mij
312
 
21
30
25
26
12
Details Justin Bieber - Ghost
2612
16
209
26
22
14
Details Flemming - Amsterdam
2214
 
7
360
28
19
18
Details Ed Sheeran - Shivers
1918
 
4
553
29
29
11
Details Dermot Kennedy - Better Days
2911
 
21
161
38
37
21
Details Farruko - Pepas
3721
2
543
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


21 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Zou goed kunnen Bas en Thijs. En ook dank Ronald voor het overzicht van de schijven voor de komende week. Ik voeg er graag nog eentje toe, de KINK XL: Muse met Won't Stand Now
Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
Ik denk inderdaad dat als er 5 doorgaan sowieso Adele, Stromae en Lauren ss door, en dat die dan worden aangevuld met Sera en Kensington. Een week later is er dan de optie voor Peru en Follow me. Of wat mij betreft gooi je ze alle 7 door haha. Verder weer bedankt @Ronald voor de heldere update. Ik vind het leuk dat elke schijf een uniek nummer is. Plus allemaal redelijk (of erg) potentieel.
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Ik zou ook vooral Take A Chance van SERA niet uitsluiten: zij wordt nu regelmatig gedraaid op Radio 2 en is bij Qmusic opgeschaald in airplay, dus zij zou het ook best wel eens kunnen halen
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Als er volgende week 5 eruit moeten, dan denk ik aan Hold on, Pepas, I Wish, Where are you now, Tell it to my heart. En welke er in? Fingers Crossed, L'enfer, Oh My God, Island, Peru.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Fingers crossed dat Ewan McVicar in de Top40 blijft. PDM met Dopamine kwam eerst ook niet echt uit de startblokken en kijk hoeveel weken de plaat in de Top40 bleef. Overigens is Ewan nu ook binnen in de Dutch Singles Top 100, dus wordt niet alleen op de radio gedraaid, maar ook nog gestreamd ;-)
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
Goeie kans dat we inderdaad Hold On, Pepas, Tell Me Something Good en I Wish zien verdwijnen voor Fingers Crossed, L'enfer, Oh My God en Peru. Optie 5 is Where Are You Now vervangen door Follow Me.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
@Jonathan, @Thijs: precies die heb ik op mijn te-archiveren-lijstje staan!
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@Jonathan ik vermoed de onderste 7 min de nieuwkomers
Top 40 profiel van Jonathan Hellenthal
Jonathan Hellenthal  - 
@MrMusicSteijl welke 5 zouden er dan uitvliegen?
Top 40 profiel van Ronald Zweers
Ronald Zweers  - 
AS= Fingers crossed - Lauren Spencer-Smith, FAV= Oh my God - Adele, DS= Call me - Gabry Ponte & R3hab & Timmy Trumpet, TS= Wide open - Blaudzun, MH= L'enfer - Stromae, GS= Don't wake me up - Jonas Blue ft. Why don't we, SlamMixTotW= Move your body - Öwnboss ft. Sevek. Fijn weekend!
Top 40 profiel van Harry Denekamp
Harry Denekamp  - 
@Freek Zelfs twee jaar uitstel. Iedere editie wordt volledig nagelopen en aangevuld/gecorrigeerd. In deze editie zullen de verschillende decennia een prominente rol gaan krijgen.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
@Bram: mee eens! Geen slecht nummer, de AS, maar Stromae is toch wel van een hoger niveau. Het zal wel weer aan de taal liggen.
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Waarom Stromae geen alarmschijf? Was de beste keuze geweest voor deze week. Krijgen we weer een week zo'n typische vreselijk liefdesliedje/ex extra te horen.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Ik hoop de nieuwe alarmschijf de nieuwe Alvaro Soler. Krijg je echt zin van in het voorjaar
Top 40 profiel van Freek
Freek  - 
Ik zie dat er, na een jaar uitstel, een nieuwe Top40 Hitdossier boek in mei gaat uitkomen. Op de kaft staat "Volledig Herzien". Iemand die hier wekelijks komt, kan ons daar vast meer over vertellen. Wat betekend "Volledig herzien"? Ik begrijp dat alle nieuwe noteringen van de afgelopen jaren bijgevoegd zijn. Maar zijn er nog andere bijzondere veranderingen te verwachten?
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Trouwens, Stromae als Franstalige AS zou ècht gaaf zijn, maar er is nog een Franstalige track in de stemlijst, waarvan ik zeer onder de indruk ben, welke absoluut Top 40-waardig is: ZAZ met Till "Rammstein" Lindemann. Stem er op zou ik zeggen!
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
top 9 = tip 9
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Het valt op dat Dopamine niet meer ergens onderaan bungelt. Leuke track die ik missen ga. Had dan wel verwacht dat Rise (top 9) het Top 40 estafettestokje zou overnemen. Jammer dat Sam Fender geen toegang tot de LdL heeft gekregen. Was beter geweest dan Alien, best leuk nummer hoor, maar kwalitatief dan toch wat minder. Verder leuke lijst. Goede binnenkomers met Sacrifice op gelijk al een mooie plek. Zou zo maar de volgende Nummer Eén kunnen worden. Het erepodium mag sowieso wel opgefrist worden, waarbij Meau uitgezonderd is. De Vluchtstrook en dat nep-alfabet mogen zijn toch wel sterk overgewaardeerd. Rondé weer in de plus, ID bij de beste 10, SHM zet de rebound voort en ook een mooie After-Christmas Rebound voor Overpass van Th Ed. Dat nummer heeft iets weg van Orchard Road. Top 10 mogelijk? Ewan al omlaag, dat is wel jammer. Verder naar mijn idee 5 kanshebbers om volgende week gearchiveerd te worden. Zo ontstaat er onder andere ruimte voor een 2e Adele track in de Top 40 als ook het indrukwekkende L'enfer van Stromae. Hopelijk wordt dat nummer AS.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Lil nas 8x #12 nu met deze track
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
En natuurlijk geen Sam Fender in de Top 40.... en jammer dat Ewan McVicar alweer op de terugweg is. The Weeknd uiteraard als hoogste nieuwe. Dat is super! Verder niet veel bijzonders in deze Top 40.
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Allereerst alarmschijf naar Stromae, fantastisch nummer vooral voor deze tijd. Mooi dat Alien binnenkomt. Fijn dat Better Days niet zakt. De hele top 10 mag nu wel al wat meer zakken van mij vind er niet veel aan wat er boven in de lijst staat. Fijn Weekend.