Top 40

week 22 (28 mei 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
3
1
12
Details S10 - De Diepte
112
1
421
13
11
14
Details Sigala - Melody
1114
10
263
15
18
7
Details Rondé - Love Myself
187
15
135
16
14
11
Details Imagine Dragons - Bones
1411
 
14
221
19
26
2
Details Måneskin - Supermodel
262
 
19
37
28
17
13
Details Antoon - Hallo
1713
 
1
455
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


12 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@lol XD de Mega Top 30 is de hitlijst van 3FM en die wordt gebaseerd op streaming en airplay, waarbij airplay bij 3FM zwaarder meetelt dan bij andere zenders. En tijdens de uitzending bepaalt de luisteraar wat de volgorde van de top 3 wordt
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
zo ik heb ook een account gemaakt volg al een aantal weken de lijst hier omdat ik nieuwsgierig ben wat Nederland nou leuke muziek vind staan een aantal nummers in de lijst die van mij wel wat hoger mochten staan sommige ken ik niet zo goed om een mening t geven anderen mogen wel zakken vind het jammer dat hallo van antoon airplay verliest vind het wel een leuk liedje space man vind ik ook wel goed klinken watom staan danny en krezip nog zo laag?? vind het wel een leuk liedje ikvind as it was wel een goede #1 ben enieuwt wat zijn opvolger gaat doen 5sos mag wel top 10 heel goed liedje ik vraag me af waar is de mega top 30 eigenlijk op gebaseerd?
Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
@Thijs Van Wassenaar Late Night Talking van Harry Styles valt ondanks de Alarmschijfbonus behoorlijk terug bij de streams staat nog maar net in de top 20, hoe kan ie dan in de top 10 binnenkomen ? Wel realistisch blijven ;- Single zal wel weer de weg omhoog vinden.
Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
Ik vind het superfijn dat SHM binnen is! Fijne stijger van Lizzo en ook de AS is top, Harry op 1 en 2 haha? Sam Ryder is ook welleuk, al gun ik het de andere twee tip-esf nummers net zo goed (misschien wel meer) de doorstroom naar de lijst, want zo erg steekt Sam Ryder daar niet bovenuit. Ik vind de binnenkomst van Di-Rect wel erg hoog, maar het nummer is oke. Verder vind ik het gezanik op de NL-hiphop wel weer flauw, ik vind dat Spaans-Nederlands gebrabbel van Rolf Sanchez juist eentonig en saai, maargoed... Volgende week $hirak gewoon binnen! De Jason Derulo uit de tip vind ik best leuk, en deze haalt in tegenstelling tot al zijn vorige releases de top40 dan weer niet, jammer... Als laatste wil ik zeggen dat ik Calvin Harris echt altijd kwalitatieve muziek vind brengen, dus ik hoop ook dat "Potion" een goede score gaat neerzetten in deze lijst. Miss volgende week AS?
Top 40 profiel van
 - 
In het gedrukte exemplaar van de Top 40 staan een aantal fouten deze week
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
AS = Late Night Talking - Harry Styles, als dat geen top 10-entry wordt volgende week weet ik het ook niet meer
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Zoals verwacht: Harry Styles wederom op 1 en Bam Bam weer op 2. Het valt mij mee dat Stien nu op 3 staat. Verder is de top 10 een vrij statisch geheel. Flemming vliegt de top 10 in. Had van mij niet gehoeven. 5SOS snuffelt aan de rand van de top 10. Hopelijk volgende week bij de beste 10. Rondé verder omhoog en Benson Boone en Maneskin nu in het linker rijtje :-) Ook Lizzo timmert lekker aan de weg :-) 3G van George komt maar langzaam op gang. Een aardige binnenkomst van nog een ESF-lied: Sam Ryder, mooi gedaan. Wel erg jammer, dat de winnaars op 38 blijven hangen. Ik mag toch hopen dat er meer in zit, dus Q en Co: iets hoger op de rotatielijst. Zo slecht is dat nummer niet. Er staan slechtere nummers in en al langer ook. Kygo gaat hopelijk in de rebound volgende week. Lady Gaga kan ook wel wat peper gebruiken. Krezip/Vera gaan de verkeerde richting op. En ook Tom Grennan mag best wat hoger. Archiveringstips voor de volgende week: 40 (mooi nummer nog steeds), 32 (staat er al lang genoeg in), 31 (sms'jes zijn zo uit de tijd) en 28 (Hallo wordt Doei).
Top 40 profiel van Johan van Ginderen
Johan van Ginderen  - 
As it was is na mi gente in 2017, pas de tweede single in de geschiedenis van de top 40, die direct teruggaat naar 1 na de week ervoor van 1 naar 2 gezakt te zijn.
Top 40 profiel van Arjan Zwitselaar Zwitselaar
Arjan Zwitselaar Zwitselaar  - 
Di-rect yeah!!
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Jammer dat Kygo langzaam richting de uitgang gaat had deze plaat toch nog wel nog even in de lijst gehad met de zomer. Verder heb ik met de binnenkomers niet veel maar blij voor degene die daar al weken zo om vragen een keer wat anders. De volgende nummers mogen van mij zo snel mogelijk of langzamerhand richting de uitgang: 2,6,8,14,20,22,23 en blij dat 1000 sms'jes en hallo die kant al op gaan. Stefania er nog in had nog wel gemogen wellicht nog iets gestegen, maar ja streaming achteruit en geen airplay. Harry Styles op 1 weer logisch maar hoeft voor mij niet weken zo lang meer al ben ik daar wel bang voor. Vind het vorige album van Harry vele malen beter dan het nieuwe,maar dat is mijn mening.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Blij met deze lijst en vooral met de drie nieuwe binnenkomers: stuk voor stuk grote klasse en extra blij met de binnenkomst van Di-rect :-) Opvallend dat Tom Grennan weer blijft plakken en Kalush het denk ik van de YouTube streaming moet hebben. Waarom hoor je deze goede plaat en steun voor Oekraïners niet op de radiozenders. Zijn we niet zo solidair met hen? Ik hoop op meer airplay én streaming, dat is het minste wat je kunt doen voor Oekraïne. Tja, Harry Styles weer op 1, komt uiteraard omdat zijn nieuwe album is verschenen, al gun ik het S10 veel meer. Verder zie ik Flemming erg goed gaan, is ook een goed gezongen en vrolijk nummer! Måneskin gaat ook lekker, terecht! Ook blij met de stipnoteringen van Rondé, Benson, Lizzo, Zoë met Bilal! En blij dat de 1000 sms'jes richting uitgang gaan. Ik zie dat Krezip ook doen, maar die mag voor mij nog wel even blijven. En Lady Gaga valt tot nu toe wat tegen, zeker in airplay. Maar zoals gezegd: dit is eindelijk weer eens een mooie Top 40 lijst die ik wel kan waarderen :-)
Top 40 profiel van Ton Sprangers
Ton Sprangers  - 
Tóch erin SHM!