Top 40

week 21 (21 mei 2022)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
1
10
11
Details S10 - De Diepte
1011
1
383
11
11
13
Details Sigala - Melody
1113
10
235
14
15
10
Details Imagine Dragons - Bones
1510
 
14
196
17
8
12
Details Antoon - Hallo
812
 
1
442
18
18
6
Details Rondé - Love Myself
186
18
109
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


13 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@André, moet je nagaan als Guetta niet zo'n release-drang had en CWLCD er niet was, dan waren het er zelfs 11 zonder de huidige #10
Top 40 profiel van André Kooij
André Kooij  - 
De top 9 bestaat uitsluitend uit nummers die weleens gezakt zijn. Dat is 2 keer eerder voorgekomen, op 28 december 2013 bestond zelfs de hele top 10 uit nummers die weleens gezakt waren.
Top 40 profiel van Silento123
Silento123  - 
Niet het Eurovisie-lied waar ik op hoopte, maar wel de meest logische. Toch gun ik Sam Ryder wel deze alarmschijf hoor!
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
AS = Space Man - Sam Ryder
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Een mooi lijst deze week: Stien oververwacht met superstip naar het goud! Verwacht dat ze er2 weken zal staan en als opvolging "zoals het was" of de fijne zomerse track van Cabello. Wellicht zelfs Maneskin. Supermodel is toch wel een super plaat. Zouden 5SOS en ID nog de top 10 kunnen halen? Verder een mooie sprong van Benson Bones, maar zeker ook van Lizzo, want wat is dat een lekker track! Op naar de linkerkant (beide). Begrijp niet waarom LSS nog zo hoog staat. Rondé blijft helaas hangen, maar hopelijk zit er meer in. Interessant feit, dat de beide tracks van George Ezra de weg om hoog weten te vinden. Naar mijn idee terecht. Het zou mooi zijn als Krezip/Vera de weg omhoog hervinden. En dan hadden we nog 3 andere binnenkomers: Solo hoeft van mij ècht niet, Lady Gaga springt er nog niet uit en ik vraag mij af of dat nog gaat gebeuren. Geen slecht nummer, maar het beklijft ergens niet. En last, but not least: Stefania. Zeker niet slecht, interessant samengestelde nummer vam pop, rap en folk. Vele malen beter dan Solo en 100 sms'jes. Gezien de publieke stem bij het ESF en de exposure, zitten er nog wel een aantal weken in. Ik hoop op meer. Hopelijk volgende week er in: Di-Rect en Alvaro Soler. En naar het archief mogen/kunnen de nummers 40 (catergorie jammer), 39 (catergorie jammer), 37 (catergorie jammer), 36 (catergorie "had al moeten gebeuren"), 34 (catergorie wordt tijd) en 32 (catergorie jammer, maar wordt tijd).
Top 40 profiel van Frankly Zweers
Frankly Zweers  - 
@ Thijs Harry Styles komt vandaag met een nieuw album daarnaast vallen de streams van De Diepte deze dagen weer aardig terug, Volgende week zal Harry Styles de nummer 1 wel weer terugpakken. De Diepte heeft de laatste meetweek enorm geplust in de drie componenten streams airplay en social media trends.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
OK, die zag ik niet aankomen van (s)10 naar 1. Zoals velen al opmerken, er is genoeg opschudding met grote stijgers en nog grotere zakkers. 4x -10 of slechter, daar heb ik niet bewust op gelet hoe lang dat geleden is. Flemming en Ezra gaan prima en Boone voorzie ik ngo wel hoger, zeer mooi nummer. Bastille zeer zonde, evenals Kygo. Die had ik nog zeker langer willen zien in deze lijst.
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
De Diepte ontzettend terecht op 1, alleen is het de vraag hoe lang ze dit volhoudt aangezien haar streamingboom wel voorbij lijkt. En dan is het maar de vraag of Harry Styles terug op 1 komt of dat Camila & Ed eroverheen komen. Opvallend dat Anyone For You zo snel terugkomt terwijl S10 er ook nog overheen gaat. Flemming gaat zonder twijfel de top 10 halen, voor The Kid Laroi en Benson Boone wordt dat nog een hele opgave vrees ik. Van de binnenkomers denk ik eerlijk gezegd dat alleen Maneskin er over 5 weken nog in staat: Solo heeft op Spotify z'n piek al gehad, Hold My Hand komt totaal niet uit de verf in streaming en Stefania is sowieso over 2 weken alweer weg want die valt al keihard terug op Spotify. Nummers 32, 34, 39 en 40 kunnen er volgende week uit (Tom en Armin gaan er echt nog niet uit zolang de radio ze niet laat vallen). AS is een wilde gok, maar ik ga voor de nieuwe van Jason Derulo
Top 40 profiel van Tom
Tom  - 
Veel flinke dalers en ‘oude’ hits eruit. Heerlijk dat de lijst flink opgeruimd wordt. Had S10 niet op 1 verwacht, maar wel verdiend.
Top 40 profiel van Bram
Bram  - 
Kygo heeft de motor niet aan de praat gekregen al op weg naar de uitgang met dit weer heel jammer. Bastille word heel hard laten vallen. Waarom staan de nummers 36 en 37 er nog in hadden al lang eruit gekund. Nummer 24 met een stip ik zou honderd sms'jes sturen omdat er vandaag nog uit te krijgen. Verder wel mooi dat er flinke zakkers tussen zitten die al veel te lang in de lijst staan. Nieuwe 1 door songfestival volgende week staat daar gewoon weer harry styles als dat zo door gaat. Waarom staat Fingers Crossed nog erin en nog zo hoog kwam tegelijk met Stromae L'enfer binnen en Stromae ging eruit terwijl die het basis van streaming 20 en airplay nog redelijk goed deed en dut nummer tegenover dat lied echt onverdiend meer punten behaald.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
@Anne Age: Ja eens, en inderdaad super dat S10 ineens is doorgestegen naar 1. Måneskin de hoogste nieuwe, ook super! En dat Kalush ook al binnen is. ESF heeft impact! Opvallend dat Anyone for you weer in de lift zit en Green Green ook vab George Ezra gestaagd omhoog gaat. Hmm, dat Tom Grennan opnieuw blijft staan op 37. Die plaat zou veel hoger mogen staan. Jammer dat de lichten al bijna uitvallen voor Bastille.
Top 40 profiel van Anne Age
Anne Age  - 
Tevens hoop ik stiekem Sam Ryder met Spaceman als alarmschijf, dit nummer heeft echt hitpotentie 👌🏼🤞🏻
Top 40 profiel van Anne Age
Anne Age  - 
Yeah S10 op 1! Meer dan verdiend, geweldige plaat🤩