Top 40

week 5 (30 januari 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
3
3
18
Details Tiësto - The Business
318
 
1
613
10
11
5
Details Ed Sheeran - Afterglow
115
 
10
127
12
16
5
Details Hvme - Goosebumps
165
12
96
24
23
23
Details Banners - Someone To You
2323
 
6
622
32
31
9
Details Nona - Forever Yours
319
17
131
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


24 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Peter Broekstra
Peter Broekstra  - 
@Harry, thanks! Dat is nog maar kort geleden, die is mij helemaal ontgaan.
Top 40 profiel van Harry
Harry  - 
@Peter - dat gebeurde vier keer eerder en voor het laatst op 26 december 2020
Top 40 profiel van Peter Broekstra
Peter Broekstra  - 
9 alarmschijven in de top 10, is dat al eens eerder voorgekomen in de geschiedenis van de top 40?
Top 40 profiel van Lidwien [moderator]
Lidwien [moderator]  - 
Het nummer dat op 1 staat, kan een stip krijgen indien de cijfers achter de samenstelling laten zien dat er een grote afstand is tussen de nummers 1 en 2. Dit kan enkel in de pdf getoond worden.
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
In de PDF versie heeft drivers license een stip! Hoezo dat? Het nummer stijgt toch niet?
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Dat de top 3 deze week op zijn plaats zou blijven staan, was geen hele grote verrassing. Maar dat de gehele top7 geen vin verroert is toch best extreem. Daarom ga ik er deze week ook verder geen aandacht meer aan besteden. Without You krijgt nu net als Anyone te maken met de handrem van de derde week. Door de Wind blijft nu nog in de top 10 staat, mede doordat ze die Top $0 Award had gewonnen, maar zal nu toch echt terug gaan zakken. Afterglow is een mooie entry in de top 10, maar verder dan pak m beet plek 7 gaat die waarschijnlijk niet komen. Verder: 1. Snelle stijgers: Goosebumps is toch best wel een verrassing, die kan volgende week misschien wel de top 10 in. Als Ik Je Weer Zie gaat dat volgende week zeker doen. En There Will Be A Way profiteert optimaal van het feit dat in de onderste 10 vijf ontzettend gedateerde tracks staan die er al lang uit hadden gemogen. 2. Snelle dalers: die zijn er eigenlijk nauwelijks. Het hele gezelschap dat er minimaal 20 weken in staat + Levitating daalt stapje voor stapje. Ik had alleen de terugval van Who's Laughing Now absoluut niet verwacht. 3. Nieuwe binnenkomers: Lifestyle gaat echt een knaller worden en heeft zeker top 10-potentie. Your Love heeft dat ook wel, maar moet dan wel snel door gaan stijgen. En I Want It All gaat net als Another Life waarschijnlijk niet zo ver komen. Mijn voorspelling voor volgende week: Jerusalema, Mood en Tick Tock eruit, Learning To Fly, Dakiti en Wellerman erin. Fijne nacht!
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
AS = Nathan Evans - Wellerman (220Kid x Billen Ted Remix)
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
@S&S Memories was toen al een hit, lijkt me sterk om te overtreffen maar zeker een goed nummer. Wellerman is niet echt een typische top40-track, eerder een piratenfestijn-hit. Hij klinkt goed maar zou eerder het label goed fout of guilty pleasure mogen krijgen. Denk niet dat je vol trots gaat zeggen dat je die track goed vind
Top 40 profiel van Nick
Nick  - 
Topic DS, Clean Bandit Fav
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen  - 
Vijf keer is To Love Somebody nu een Top 40 hit geweest. Tim Dawn is de versie van Michael Bolton al lang voorbij (kwam niet verder dan nr. 36) en nadert nu het origineel van The Bee Gees (kwam tot nr. 13). De covers van Nina Simone (nr. 10) en Jimmy Somerville (nr. 6) zijn nog even buiten bereik.
Top 40 profiel van Martin van leeuwen
Martin van leeuwen  - 
Jaap Reesema op 2 wat een hit
Top 40 profiel van Mike1995
Mike1995  - 
Dat Wellerman binnenkort de top40 binnenkomt, is wel zeker. Die staat binnenkort hoog in de top40, let maar op! Gaat goed in repeat of niet, en nu al #4 in shazam. Verder een niet zo schokkende lijst deze week. Top binnenkomer van ATB! en Jason Derulo ook goed. Geweldige stijgers voor Ed Sheeran, Tim Dawn, Shane Codd en Purple Disco Machine.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Wel jammer van Willow, die licht er binnen 2 weken alweer uit
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
@wesley hoezo je lach inhouden beide nummers zijn leuk hoor Wellerman zou zomaar eens een grote hit kunnen worden !
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Ik ben wel blij met de winst van dotan, purple disco machine en shane codd, wel een beetje saai dat de complete top 7 vast zit maar was wel een beetje te verwachten
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Feel Something wéér nieuwe piek bereikt!
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Tracks die de top40 in mogen maar somehow nu nog niet: Learning to fly, New love, I hope, Break my heart, Daikiti, Miss you + binnenkomers ven ven, skin, 1992, friday. Als memories 21 of Wellerman binnenkom moet ik zeer waarschijnlijk mijn lach inhouden
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
In mijn ogen een prut lijst alles wat ik leuk vind zakt of blijft staan Miley Cyrus - Ava Max - Taylor Swift - Jason Derulo - Shawn Mendes- Maluma . Enige leuke stijger is Dotan. Enige leuke binnenkomer Jason Derulo. Alarmschijf hoop ik Clean Bandit
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Plakkers: 10 (waarvan #35, #21 en #19 buiten de top10) + 9 tracks met +1 of -1
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Dalers: HSKT -6, Monster -4. Tick tock/Williw/Lonely/H&H/Who's laughing now -4
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Stijgers: Als ik je weer zie +12, There will be a way +10, Goosebumps & Get out my head +4
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Zeker een saaie lijst @S&ST40, maar Armin lijkt nu pas op te leven, Tim en Shane gaan ook door en hypnotized stokt wat vroeg.. HEad&Heart nu #13 all-time met 979 pt en de beste track onder de 1000 pt. Nog 69 pt. nodig voor de 10e plek van Hello Josephine, dat wordt met deze daling wel lastig. Dat H&H en Let's Love zakken vind ik erg jammer, die ben ik nog niet zat, en de radio is Let's love ook nog niet zat.
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Zeker, gebeurt weinig. De gehele top 7(!) staat vast, bij de nummers 8,9,10 en 11 gebeurt ook weinig, alleen kleine wisselingetjes van de wacht. Goosebumps naar 12, volgende week top 10. Als Ik Je Weer Zie op 13, 12 plekken omhoog en is de snelste stijger. Who's Laughing Now kan de top 10 nu wel vergeten, 4 plekken omlaag, en wisselt met HVME. Verder alleen nog There Will Be A Way 10 plekken omhoog, hopelijk komt ie nog in de top 20. Binnenkomers waren te verwachten, niet absurd hoog binnen in de lijst, en de tracks die de lijst moeten verlaten zijn ook zo als verwacht. Verwachting voor volgende week: Wellerman, Learning To Fly & I Hope er in, Mood, Tick Tock & Willow eruit. AS voor Wellerman?
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
eigenlijk, kort samengevat niet echt een spannende lijst!