Top 40

week 6 (6 februari 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
3
3
19
Details Tiësto - The Business
319
 
1
651
11
12
6
Details Hvme - Goosebumps
126
11
126
12
10
6
Details Ed Sheeran - Afterglow
106
 
10
156
29
24
24
Details Banners - Someone To You
2424
 
6
634
38
32
10
Details Nona - Forever Yours
3210
17
134
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


14 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Jarne Rijpma Rijpma
Jarne Rijpma Rijpma  - 
@ Eric B, Ed Sheeran en Justin Bieber stonden met I dont care 11 weken op 2 in 2019. Dat is volgens mij het record!
Top 40 profiel van Eric B
Eric B  - 
Weer iemand of NWNMP het record voor de nummer 2 positie heeft? Ze hebben er nu in totaal 7 weken op gestaan. Ik herinner me enkel nog Windsurfin' die 5 weken achter You're the one that I want stond.
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Drivers License voor de derde week op 1, MAAR niet meer zo dominant als vorige week. Mogelijk kan NWNMP op termijn de nummer 1-positie terug veroveren. Verder ga ik niet veel woorden meer vuil maken aan een compleet statische top 5. Want Without You gaat die top 5 waarschijnlijk niet halen, daarvoor is het gat gewoon te groot. Paradise gaat langzaam aan naar beneden. Als Ik Je Weer Zie zie ik, in tegenstelling tot Without You, de top 5 nog wel halen. Nummer 1-hit gaat het waarschijnlijk niet worden. Dat Anyone nu al gaat dalen is een serieuze teleurstelling. Door de Wind is volgende week de top 10 uit, wordt ingehaald door Goosebumps of anders door Wellerman. Verder: 1. Snelle stijgers: Hawaï is bezig aan een tweede opleving (na die keer dat ze op nummer 32 stonden en toen plotseling naar 23 gingen). Ik zie die (en Get Out My Head) niet als top 10-materiaal. Lifestyle is dat mogelijk wel. Your Love gaat dat waarschijnlijk ook net niet halen. 2. Snelle dalers: Prisoner en Someone to You zijn in de tweede versnelling gegaan. Monster, Forever Yours en Take You Dancing zijn er (net als Jerusalema) normaal gesproken volgende week uit. 3. Nieuwe binnenkomers: Wellerman is een knaller en heeft misschien wel nummer 1-potentie. Learning to Fly heeft dat zeker niet, die gaat waarschijnlijk rond de 20e plek uitkomen. En Ven Ven gaat misschien de top 10 nog wel halen, maar niet meer dan dat. Mijn voorspelling voor volgende week: die vier die ik eerder al had genoemd eruit, Break My Heart, Miss You, My Head & My Heart en Floating Through Space erin. Fijn weekend!
Top 40 profiel van Ronald Zweers
Ronald Zweers  - 
De "schijven" voor de komende week: AS = Floating through space - SIA ft. David Guetta, DS = Pressure - Martin Garrix ft. Tove Lo, FAV = Floating through space - SIA ft. David Guetta, TopSong = Half of your love - DeWolff, MH = Géén MH ivm 00's request week, GS = Pressure - Martin Garrix ft. Tove Lo, SLAMMixTotW = Shackles (praise you) - Malarkey. Stay safe, fijn weekend en geniet van de sneeuw allemaal!!
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo  - 
De Alarmschijf is bedoeld voor nummers die een hit potentie hebben volgens Q-Music. Dat kan een nummer zijn van een onbekende artiest, of een zéér populaire artiest. @Wesley Steenbergen, als jij graag alles op een rijtje wilt zetten qua stijgers/dalen, moet je dat gewoon doen. Deze forum is bedoeld zodat iedereen zijn/haar mening en opmerking(en) kwijt kan. Als iemand dat nutteloos vindt, kan je ook iemand anders zijn mening over de lijst als nutteloos beschouwen. De reacties zijn niet bedoeld om feitelijke informatie in te winnen, maar meer om als community iets extra's op te bouwen. Mijn mening over de lijst: Ik had Wellerman wel wat hoger verwacht/gewild, maar vindt 28 prima. Er zijn wel wat nummers die ik nu inmiddels wil zien gaan dalen, zoals The Business, Head&Heart (nog steeds een goed nummer, maar een keer is het mooi), Take You Dancing en Let's Love. Verder niet veel bijzonders aan deze week.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
De AS/FAV is echt zoooo ontsettend goed deze mag van mij net zo groot worden als Let's Love, over de Dance Smash ben ik minder te spreken
Top 40 profiel van Nick
Nick  - 
Sia & Guetta AS en Fav, Garrix & Tove Lo DS
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Levitating doet het weer rustig aan, 1 plek omlaag.
Top 40 profiel van JW .
JW .  - 
@GerritB Alarmschijf is geen aanmoedigingsprijs of poedelprijs, maar gewoon de lekkerste track die er aan zit te komen. Deze zou dus altijd naar de beste plaat van het moment moeten gaan, niet naar de underdog.
Top 40 profiel van @lbert E.
@lbert E.  - 
Jammer dat de Top zo vast zit er mag wel eens weer wat gebeuren in de Top, leuke binnenkomer.
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld  - 
Over de binnenkomers: Rolf Sanchez lekkere zomerse plaat niet heel bijzonder het zelfde geld voor sheppard ook lekker plaat, waarschijnlijk gaat die het wel beter doen dan Symphony en ja Welleeman in nu een grote hiep deze kan snel de top 10 in!
Top 40 profiel van Willem In't Veld
Willem In't Veld  - 
@nour zeker mee eens + punten zijn: de winst van Lucas & steve, Dotan, Jason Derulo, Shane Codd & the weekend, topic had ik wat hoger verwacht, welleeman gaat groot worden denk ik, en ja die complete top 5 opnieuw vast hopelijk brengen The Kid Lario en Acda en de Munnik daar verandering in, volgende week : Take you dancing, jeruslalema en forever yours er uit en dakiti, floating through space, break my heart door
Top 40 profiel van Gerrit B
Gerrit B  - 
@Nour alarmschijf is volgens mij bedoeld om een plaat die niet zo 1-2-3 opvalt wat beter onder de aandacht te brengen. Sia en Guetta of Ava Max scoren die hit toch wel, dus absoluut niet nodig om alarmschijf te worden.
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Top 5 wéér vast jammer genoeg. Wel een pluspunt is Als Ik Je Weer Zie (5+), die komt op 8 terecht! En fijn dat de oonderste plekken een beetje een opschuiving hebben gekregen, want afgelopen weken ging bijv. Take You Dancing telkens 1 plek omlaag. Leuke nieuwe binnenkomers, alle drie. Hawái (Remix) weer een nieuwe piek, Head & Heart slechts 1 punt verwijderd van de 1000, die gaat hij volgende week hoe dan ook halen, Get Out My head, Hypnotized, Lifestyle, There Will Be A Way, Your Love (9PM) en I Want It All zijn lekker op dreef. AS hopelijk voor Sia & David Guetta, of Ava Max. Fijn weekend!