Top 40

week 14 (3 april 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
17
17
13
Details Justin Bieber - Anyone
1713
 
7
387
19
19
14
Details Ed Sheeran - Afterglow
1914
 
10
345
22
16
27
Details Tiësto - The Business
1627
 
1
910
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


22 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Martijn Tibben
Martijn Tibben  - 
Via YouTube Music is de single van Snelle en zijn nieuwe album niet uitgebracht. Weet iemand waarom?
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers  - 
@ Bas, dat valt reuze mee, Peaches was nog niet eens een officiële (radio) single omdat Hold On als hitsingle de playlists vertegenwoordigde. Nu heeft Q hem tot Alarmschijf naar voren geschoven.
Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
@Thijs, ah ja, ik let daar normaal niet zo op; dankje voor het melden. Bij een plaat als NWNMP begrijp ik het ook wel: een hit met potentie en nog niet enorm bekende namen etc. maar Peaches is zo'n plaat die al de hele tijd loopt te knallen en dan ook nog mee doodgegooid worden op de radio, vreemd haha. Eigenlijk zou 't nie mogen; een plaat uit de top40 alarm maken.
Top 40 profiel van Arjan Zwitselaar
Arjan Zwitselaar  - 
@sun & snow 538 ja
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
@Bas het is zeldzaam maar het gebeurt wel eens, Nu Wij Niet Meer Praten werd bijvoorbeeld ook Alarmschijf toen ze al in de Top 40 stonden. Maar je hebt gelijk, het gebeurt niet vaak
Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
Huh peaches Alarmschijf? Dat is toch raar aangezien ‘ie al in de top40 staat toch?
Top 40 profiel van Peter Broekstra
Peter Broekstra  - 
@Nour dit is de derde top 3 hit van Susan en Freek. Twee keer met z'n tweeën en één met Snelle erbij.
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Wasted Love gaat opeens weer lekker, re-entry in de Tipparade misschien volgende week?
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
@besties radio henssen, mee eens ik vind het nummer ook niet zo geweldig
Top 40 profiel van Ronald Zweers
Ronald Zweers  - 
De "schijven voor komende week: AS = Peaches - Justin Bieber ft. Daniel Caeser & Giveon, FAV = Alles - Miss Montreal, DS = Wasted love - Ofenbach ft. Lagique TopSong = Horizon - BLØF, MH = Serotonin - Girl in Red, GS = Going dumb - Alesso, Corsak & Stray Kids, SLAMMixTotW = Caught in the rain - Ferreck Dawn, Guz & L.I.T. Fijne Paasdagen allemaal!
Top 40 profiel van Besties radio Henssen
Besties radio Henssen  - 
Peaches neeeee !!Mijn eigen mening!!!
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
AS=Peaches - Justin Bieber, Giveon & Daniel Caesar
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo  - 
Volgende week gaat Justin Bieber er hoogstwaarschijnlijk met eigen werk 4 keer in de Top 40 staan. Dan neem ik aan dat sinds kort de regel is verbroken van maximaal 3 nummers van één hoofdartiest in de Top 40. In 2016 was dit namelijk met Lil Kleine het geval, waardoor andere nummers niet in de lijst kwamen van hem. Verder goede lijst deze week, jammer dat Wellerman nu al op 4 staat, had van mij nog wel op 2 mogen staan. Er is veel Alarmschijf keuze, dus ben benieuwd.
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
@Joost Bij Qmusic is ie geniet bij repeat of niet en hij wordt volgens mij ook nauwelijks gedraaid bij 538.
Top 40 profiel van joost
joost  - 
Heeft Borsato nergens airplay? Anders is deze exit toch moeilijk te verklaren?
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Nou nou, wat een bewogen lijst. Mee eens dat RagNBone he;laas onterecht is geflopt, maar de airplay liet hem ook al zakken afgelopen lijst. Top3 opgeschud (Al mag Pink ook wel naar 3). 4 verse top10 tracks, in mijn ogen allen logisch en prima, en gelukkig gaat ook idd We're good goed omhoog. Exits te voorspellen maar in mijn optiek zonde van Marco. Nu dus 4(!!!) tracks met een houdbaarheid van 2 weken en dalen en er daarna uit. Onderkant vrij statisch, ook opmerkelijk, terwijl het midden door elkaar wordt geschud. Tiësto moet nu oppassen, die zakt zo nog onder NWNMP en Ven ven ook jammerlijk gezakt. Fijne pasen!
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
@arjan welke top 50 bedoel je, die van 538 want dat is de lijst die ik elke vrijdag luister
Top 40 profiel van Mark Verhoof verhoof
Mark Verhoof verhoof  - 
Marco na 2 weken al verdwenen....Goud pakt snel goud!
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Bijzonder veel stippen in de Top 10! Interessante lijst, met veel verschuivingen, vooral in de bovenste helft van de lijst, jammer dat de binnenkomers van vorige week zo langzaam vooruit komen. Jammer dat Metjeoor & Babet nu al op hun retour zijn, dat Bebe maar één plekje stijgt en dat Vreemde Leegte blijft staan. Wel leuke nieuwe Top 10-entries, maar liefst vier nieuwe in de Top 10! Justin Bieber heeft nu al in heel 2021 met 6 tracks in de lijst gestaan, is dit een record? Want vorig jaar had Snelle ook 6 Top 40-hits in de lijst weten te scoren, dat was toen het meeste van 2020, over het hele jaar, en nu weet Justin dat in één kwartaal te doen. Suzan & Freek hebben hun tweede Top 3-hit in de pocket en Friday (Dopamine Re-Edit) overschrijden de piek van het origineel. The Business 910 punten, nu op plek 22 succesvolste hits allertijden(!), AS misschien naar Jaap Reesema of naar Miss Montreal. Fijn weekend!
Top 40 profiel van Arjan Zwitselaar
Arjan Zwitselaar  - 
Rag'n'bone man officieel geflopt. Ik ben er klaar mee. Het zijn vrij vaak dezelfde artiesten die in de lijst komen. Ik ga over naar de top 50.
Top 40 profiel van Sander
Sander  - 
Dit is niet te geloven girl like me is gigantisch hard gestegen deze week in de spotify chart en is er gewoon uitgegooid? Hetzelfde geld voor Bebe Rexa die is ook keihard gestegen en stijgt hier maar 1plekje.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
mooi lijstje weer, 3 binnenkomers waarvan eentje opzich wel hoog is maar dat komt door de streaming. Davina en Miley stijgen lekker door, Imagine dragons mag echt wel wat sneller. Rolf Sanchez, Olivia Rodrigo en Bilal Wahib worden stuk voor stuk de top 10 uit geslagen. en eindelijk komt we're good tot zijn recht wat een goed nummer nu nog naar de top 10. Hypnotized dan toch de top 10 in (beter :)), ook hold on komt om de hoek maar dat was zeker te verwachten, robin schulz gewoon weer plekje omhoog, bijzonder maar niet verkeerd, en dan Pink op 5 is echt geweldig ik had dat nooit verwacht maar ik gun het haar wel. riton gaat lekker door, suzan & freek opweg naar hun tweede nummer 1-hit bijna vergeten...lekkere prestatie van ATB en Topic!