Top 40

week 13 (27 maart 2021)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
16
10
26
Details Tiësto - The Business
1026
 
1
891
17
16
12
Details Justin Bieber - Anyone
1612
 
7
363
19
22
13
Details Ed Sheeran - Afterglow
2213
 
10
323
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


31 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
@John van Bergen @Tom van Bavel Dank jullie wel!
Top 40 profiel van Tom van Bavel
Tom van Bavel  - 
@Nour ik heb het wel geteld en het is inderdaad Justin Bieber. Gevolgd door Jason Derulo en Tiesto.
Top 40 profiel van Dennis Kosterman
Dennis Kosterman  - 
Voorspelbare lijst
Top 40 profiel van Niels Vernooy
Niels Vernooy  - 
Waardeloos dat maan en snelle op 1 staan. Wellerman had daar nog wat weekjes op mogen staan, mooi te zien dat er twee aangesloten drie binnenkomers hebt zie je niet vaak en dat er in de tweede week weer een plaat zakt nu weer de regel dat een plaat er na 1 week uitgaat want lockdown lul verdiende die tweede week echt niet
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen  - 
@Nour: heb het niet nageteld, maar denk dat het Justin Bieber is.
Top 40 profiel van Ronald Zweers
Ronald Zweers  - 
De "schijven" voor de komende week op een rijtje: AS = No diggity - Lucas & Steve ft. Blackstreet, DS = No diggity - Lucas & Steve ft. Blackstreet, FAV = As i am - Justin Bieber ft. Khalid, TopSong = Yes - Alain Clark, MH = Afraid of the dark - Chef' Special, GS = No diggity - Lucas & Steve ft. Blackstreet, SLAMMixTotW = Rasputin - Majestic vs. Boney M. Fijn weekend allemaal!
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Dit is toch de laatste Top 40 van het kwartaal? Zo ja, hebben jullie enig idee wat de succesvolste artiest tot nu toe is?
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
AS = Lucas & Steve x Blackstreet - No Diggity
Top 40 profiel van André Kooij
André Kooij  - 
De laatste keer dat er 7 new entries waren, was op 4-12-2010, de laatste keer met 8 nieuwe entries was op 23-12-2006.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
Ja jongens, 3-40 of wat jullie dan allemaal zeggen gaat niet gebeuren. De lijst is gebaseerd op data en niet op het nieuws..
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Dus ze gaan dan de streams negeren van 501? Want hij heeft nog behoorlijk wat streams ik denk dat er gewoon nog in staat volgende week alleen een aantal plekken lager
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen  - 
Wat 501 betreft: de Top 40 wordt samengesteld o.a. op trends in social media. Nou zijn negatieve berichten ook berichten, dus zou de daling van 501 volgende week weleens mee kunnen vallen (of tegen, ligt er aan hoe je het bekijkt).
Top 40 profiel van Arnoud Besseling
Arnoud Besseling  - 
Volgens mij wordt de top 40 al op dinsdag samengesteld, dacht ik... Dus dan zijn de ontwikkelingen rond Bilal zijn in deze lijst nog niet meegenomen. In de single top 100 die later vandaag bekend wordt zal het wel invloed hebben. Zal mij niet verbazen als hij volgende week compleet uit de lijst verdwijnt
Top 40 profiel van Martin van Holstein
Martin van Holstein  - 
De Top 39 gaat over een uurtje beginnen...goede keuze om Bilal Wahib te boycotten 😃👍 Weg ermee!
Top 40 profiel van Aimzique Lazzaranzo
Aimzique Lazzaranzo  - 
Van mij mag Bilal met 501 volgende week wel een lekker recordje breken; hardste zakker, van plek 3 naar 40, en dan volgende week er uit. Verder had ik wat meer verwachtingen gehad van deze lijst, 6 binnenkomers is leuk, maar allemaal zo laag is gewoon simpelweg zonde. De Alarmschijf zal wellicht naar Justin Bieber gaan, maar ik hoop een andere track. Ben benieuwd wat Giveon gaat doen, die lijkt wel potentie te hebben. Verder niet veel bijzonders, mooi dat The Business nu wel weg zakt, leuk lied, maar hoeft niet beter te scoren dan nummers zoals Rolling In The Deep, Head&Heart en Rather Be. Had graag Wellerman nog even op 1 gezien, en dan Snelle op 1. Vind Snelle echt een verademing voor de Nederlandse rap van tegenwoordig.
Top 40 profiel van Mark Heemskerk Heemskerk
Mark Heemskerk Heemskerk  - 
Super@Sven van Vliet bedankt voor je snelle reactie!
Top 40 profiel van Mark Heemskerk Heemskerk
Mark Heemskerk Heemskerk  - 
Dance Smash is al bekend Lucas & Steve feat Blackstreet_ No Diggity
Top 40 profiel van Sven van Vliet van vliet
Sven van Vliet van vliet  - 
@Mark Heemskerk als het nieuws waar is word de nummer 3 niet afgespeeld vandaag en gewoon overgeslagen want Q gaat niks meer van Blal Draaien
Top 40 profiel van Mark Heemskerk Heemskerk
Mark Heemskerk Heemskerk  - 
Lekker dat Borsato alweer zakt wat een zielige vertoning om zo je carrière nog te redden.
Top 40 profiel van Mark Heemskerk Heemskerk
Mark Heemskerk Heemskerk  - 
Het is niet geloofwaardig dat Bilal nog op nummer 3 staat na zijn actie,het zal een nare bijsmaak zijn voor de presentator om hem aan te kondigen vanmiddag.
Top 40 profiel van Arjan Zwitselaar
Arjan Zwitselaar  - 
Opvallende zaken: - Laten we idd dankbaar zijn dat 501 niet doorstijgt naar 1 - Robin Schulz, PDM, Ed Sheeran (10 weken + genoteerd en toch weer stijgen) - Ben geen fan van Ven Ven, verrassend dat deze de top 10 bereikt. - 1 op een miljoen stijgt lekker door - Begin het liedje van de Dragons te waarderen - De nieuwe binnenkomers, tsja, ik word er niet erg wild van - Waar blijft Rag'n'Bone Man? - Voorkeur AS voor Blof!
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
@nour, is dat nieuw dat je de MT30 hier kan zien, leuk!
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Je kan de Mega Top 30 nu ook bekijken op top40.nl!
Top 40 profiel van @lbert E.
@lbert E.  - 
Prima binnenkomers, en een nieuwe nr.1 ook niks mis mee. Nr.3 zal wel flink zakken want airplay zal neem ik aan volledig weg vallen. DE omstandigheden zijn natuurlijk verdrietig maar ei gelijk weer een hit voor de 3 Js, pas hun derde hit ! En opvallend dat de nieuwe Borsato in de tweede week al zakt
Top 40 profiel van Bas van Dijk
Bas van Dijk  - 
Ik snap niet hoe Sacrifice en Rise wel binnen kunnen komen; en Rag'n'Bone man niet... Daarnaast vraag ik me nog een ander ding af: wat is er in godsnaam leuk aan Rolf Sanchez?
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Zoveel entries nu al gehad, ben benieuwd. Ik denk dat wel dit jaar 200+ tracks in de top40 krijgen (tracks die in week 1-2021 erin stonden uit 2020 meegeteld)
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Hmm, binnenkomers gaan dus inderdaad ten koste van hoge tracks (Garrix, L&S), maar ze staan allen zo laag. Best vreemd. Een moment zakt, ook niet verwacht (en de 4e die dit dit jaar al overkomt!!! Dat lijkt me lang geleden dat er veel tracks direct na entry zakken in 1 jaar, laat staan 3 maanden). Dat hypnotized, All we got, afterglow weer stijgen is prima, ook verdiend maar Sheppard ook!!! (Rag N Bone en Sheppard --> Altijd ondergewaardeerd). Blijven slapen eindelijk op 1, nu Goud erbij. Gezien de situatie had ik gevreesd dat Flex op 1 kwam, maar godzijdank dat niet, en nu eruit. Laat die ander maar worden gepakt door zijn "tigers". Tiësto gaat nu klappen krijgen (en Jaap niet meer???), 900 is haalbaar, 1000 denk ik niet. De cement-award moet nu echt gaan naar Guetta&Sia: 15-14-14-14-13-13(nu), dat is echt stabiel. Bij de net gereleasde tracks mogen Tip26-30 allen wel AS krijgen, geen Bieber een keer aub. Hij stond al eens met 4 tracks dit jaar erin en nu met 2, niet nog een even. Dat zou erg ongeloofwaardig worden.
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Interessante lijst deze week, vooral in de onderste regionen. Maar liefst 6 binnenkomers, die allemaal wel hitpotentie hebben. Had echter wel gehoopt dat Rag 'n' Boneman binnen had gekomen. Die heeft airplay en blijft wederom in de Tip hangen. Onterecht. Ben benieuwd naar wie er volgende week in het archief plaatsnemen. Alle 4 de bestandhitjes die nu op 31, 32, 33 en 37 staan? Verder heel blij dat PDM de weg verder omhoog heeft gevonden, die moet ècht de Top 10 in, want staat al weken op 1 in de MT30. Rolf Sanchez gaat met zijn solohit als een speer in tegenstelling tot zijn samenwerking op 31. De Dragons gestaag omhoog, Sheppard kan nog wat hoger. Ed Sheeran ook weer omhoog en terecht. Bij de bovenste 10, naast El Sanchez, wat kleine verplaatsingen. De Snelle Maan op 1, hopelijk niet te lang en dan 501 op 3. Qua statistieken zal dat nog kunnen kloppen, maar ik hoop dat die volgende week hard afgestraft dan wel gearchiveerd wordt na zijn misselijkmakende actie van deze week.
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
Ik hoop eigenlijk niet dat justin bieber de AS pakt, ik vind Peaches geen leuk nummer
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
Jammer dat My Head & My Heart zo hard naar beneden gaat... het zal na Christmas Without You de kleinste hit ooit in de Top 40 worden voor Ava. @Sun&Snow Top 40 Inderdaad wel een beetje lage nieuwe binnenkomers, had gehoopt dat het wat meer verspreid was over de lijst, maar het is niet anders. Snelle heeft zijn 4e(!) nummer 1 hit in de pocket, in amper 2 jaar tijd. Voor Maan is het volgens mij haar tweede. Ondanks de 6 binnenkomers gebeurt er niet heel veel, alleen in de onderste helft van de lijst, en Rolf Sanchez, die zag ik ook niet aan komen! AS hopelijk voor Lucas & Steve, maar waarschijnlijk wordt het Justin Bieber. Fijn weekend!
Top 40 profiel van Sun & Snow Top 40
Sun & Snow Top 40  - 
6 binnenkomers dus, wel allemaal beetje laag maar ja, bep mag van mij wel wat verder omhoog en marco en rolf mogen met dat zielige janknummer snel de lijst uit. verder nog mooie stijgers van metejoor en imagine dragons, sheppard mag van mij wel weer terug omhoog. Ed de hitraket en the purple disco machine weer omhoog... niet verwacht maar zeker niet verkeerd. Hold on op weg naar de top 10. Rolf naar 10!! die had ik echt niet verwacht, suzan & freek mogen van mij de nieuwe nummer 1 worden, 501 mag wegzakken al helemaal naar wat er deze week is gebeurd vind ik het niet terecht dat die gewoon brons heeft :(