Top 40

week 50 (12 december 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
1
1
11
Details Tiësto - The Business
111
 
1
338
24
23
6
Details Harry Styles - Golden
236
 
21
104
25
22
10
Details Shawn Mendes - Wonder
2210
 
15
221
32
27
17
Details Miley Cyrus - Midnight Sky
2717
 
7
433
35
34
19
Details Ava Max - Kings & Queens
3419
 
3
520
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


15 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van Arnoud Besseling
Arnoud Besseling  - 
Rollercoaster schiet in de single top 100 weer omhoog van 44 naar 9, maar blijft achter kwa airplay. Ik verwacht niet dat hij meteen volgende week terug keert in de top 40 en áls het al gebeurd zal het slechts een korte opleving zijn
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
Top 3 verandert niet, was voor mij geen verrassing. De vraag is of Lonely nog lang genoeg mee gaat in de top om The Business te onttronen, maar ik verwacht van wel. Of HSK&T moet nu snel door gaan groeien. Van Head&Heart zijn we voorlopig echt nog niet af. De nummers 6 t/m 8 blijven helaas weer staan. Ben benieuwd of Positions en Nu Wij Niet Meer Praten die posities over kunnen nemen. Someone to You eindelijk de top 10 uit. You Broke Me First houdt haar titel als ´de jojo´ vast, volgende week gaat die vast weer dalen. Prisoner en Monster kunnen volgende week door naar de top 10, dan kunnen twee van die nummers 6 t/m 8 er eindelijk uit. Jerusalema gaat waarschijnlijk het einde van het jaar niet halen in de lijst, Take You Dancing gaat dat misschien nog wel. Love Not War stijgt keihard, had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ook ik het voor mij een raadsel waar het eindigt voor Paradise. Onderin is het heel knap dat Ava Max met drie tracks bij de onderste 10 zit. Ook is het mij een raadsel hoe het kan dat Another Life hier op weg naar de afgrond is, terwijl ze bij 538 van 26 naar 18 zijn gestegen. Wat betreft de binnenkomers kan ik kort zijn: die houden het hoogstens 4 weken vol. Mijn voorspelling voor volgende week: Impossible en Kings & Queens eruit ( let op: dit is een voorspelling en geen verlangen, want ik hoop echt dat Impossible erin blijft), To Love Somebody en Minefields (ik blijf volhouden) erin.
Top 40 profiel van Vernon Nab
Vernon Nab  - 
Jaap en Pommelien lijken laatste nummer wat de jaarlijst nog gaat halen (Monster/Prisoner zullen het niet meer doen). Forever Yours gaat buiten de boot vallen op #101 :(
Top 40 profiel van John
John  - 
Rollercoaster volgende week weer in de lijst?
Top 40 profiel van Ronald Zweers
Ronald Zweers  - 
De "schijven" voor de komende week: AS = To love somebody - Tim Dawn, DS = Get out my head - Shane Codd, Fav = Coco - 24kGoldn ft, DaBaby, TopSong = It's Christmas - Mell & Vintage Future, MH = Parliament Hill - Smith & Burrows, GS = Get out my head - Shane Codd, SLAMMixTotW = Turn back time - Diplo & Sonny Fodera. Fijn weekend allemaal!
Top 40 profiel van Nick
Nick  - 
Tim Dawn AS
Top 40 profiel van Ronald Zweers
Ronald Zweers  - 
DS = Shane Codd
Top 40 profiel van Nick
Nick  - 
Wie kan het verklaren dat Diamonds ineens weg is?
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Moeten we nagaan hoe speciaal 2020 is @Tom en @Martijn. 2020 had al de BL-gate met 2 re-entries naar #1 (uniek), Coronasongs in de top40 (17mm, 1.5, Jerusalema, in enige zin ook Soldier on) en nu ook meerdere kersthits in de top40 in 1 kerstseizoen (Like it's christmas tel ik dus alleen bij 2019 ondanks #39 in de 1e week van 2020)
Top 40 profiel van Tom
Tom  - 
Ik zie When the thames froze toch wel als kerstliedje. Zoek de tekst maar eens op. En mag er niet gevloekt worden in een kerstliedje?
Top 40 profiel van Martijn Poortvliet
Martijn Poortvliet  - 
@Wesley Steenbergen: Ik moest eerst denken aan 2011: Shake up Christmas - Natasha Bedingfield en When the Thames froze van Smith & Burrows, maar die laatste blijkt een wintersong te zijn waar niets kerstigs aan zit ; sterker nog: er wordt in gevloekt. Daarom komen we uit in 2010: Shake up Christmas - Train ; Kerstmis - Marco Borsato ; Christmas lights - Coldplay. Met als bonus dat op de single van Vlinders van Nick & Simon ook nog eens Santa's party stond.
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
De meeste binnenkomers van de laatste weken plakken onderin maar wat aan...
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Dalers: Jerusalema -7, Take you dancing -6, Midnight sky -5
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Stijgers: Love not war +16, Paradise +7, NWNMP & Monster & Forever yours +5
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Hmm, ook hier weinig beweging. Derulo jumpt wel met binnenkomer vorige week. Vera, Davina, Armin mogen echt harder stijgen. wat is dit? 2 Kersttracks tegelijk erin en in de lijst. Volgens mij hadden we de afgelopen jaren of 1 of 0 kersttracks. Iemand die dat kan uitzoeken (laatste jaar met 2 kersttracks in top40)?