Top 40

week 49 (5 december 2020)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
1
1
10
Details Tiësto - The Business
110
 
1
298
22
19
9
Details Shawn Mendes - Wonder
199
 
15
205
23
21
5
Details Harry Styles - Golden
215
 
21
87
27
22
16
Details Miley Cyrus - Midnight Sky
2216
 
7
424
32
26
10
Details Sam Smith - Diamonds
2610
25
117
34
24
18
Details Ava Max - Kings & Queens
2418
 
3
514
Via deze knop kun je het originele gedrukte exemplaar van deze lijst downloaden


11 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van John
John  - 
Danny Vera weer terug in de lijst komende week met Rollercoaster?
Top 40 profiel van Frank Zweers
Frank Zweers  - 
The Business van Tiësto is de 7e nr 1 hit die zowel in de Streaming als Airplay Top 40 de #1 heeft bereikt. Vanaf september 2017 zijn dat: Ed Sheeran - Perfect Duncan Laurence- Arcade Shawn Mendes & Camila Cabello- Señorita Tones And I- Dance Monkey The Weeknd- Blinding Lights Jason Derulo & Jawsh 685 - Savage Love ( Laxed- Siren Beat) Tiësto- The Business Nr 1 hits die dat net niet haalden : Calvin Harris & Dua Lipa- One Kiss #1 (S)/#2 (A) Ava Max- Sweet But Psycho #1 (A)/#2 (S) Avicii- S.O.S. #1 (S)/#2 (A) Davina Michelle & Snelle- 17 Miljoen Mensen #1 (S)/#2 (A) Nr 2 hits met een enorme gemiddelde . Ed Sheeran & Justin Bieber- I Don't Care (#1(A)/#2 (S) Maroon 5- Memories #1 (A)/ #2 (S)
Top 40 profiel van John van Bergen
John van Bergen  - 
Volgens de Top 40- site: The Business is deze week met een nog grotere afstand de nummer 1 van Nederland en krijgt daardoor een stip. Mooi zo, doet me denken aan de jaren 70, toen ook vaak een nummer 1 hit die bleef zitten een stip kreeg omdat het verschil met nummer 2 zo groot was. Ook nummer 2 of 3 konden zo'n stip krijgen destijds als het verschil met het nummer eronder maar groot genoeg was en ook nog eens toenam.
Top 40 profiel van Thijs Van Wassenaar
Thijs Van Wassenaar  - 
The Business staat nu almachtig op 1, maar Lonely blijft aan de deur kloppen. Benieuwd hoe dat zich ontwikkelt. Ondanks dat ze door stijgt naar 3 denk ik nog steeds dat Door de Wind geen nummer 1-materiaal meer is. Als dit zo doorgaat staat Head&Heart bij de jaarwisseling nog steeds in de top 10, en ze staan al 20 weken in de lijst. Ik weet niet zeker wat ik van HSK&T moet denken: is dit een eenmalige opleving of is het echt een potentiële nummer 1-hit? Mood en Holy zijn dat in ieder geval niet meer. Let´s Love staat al 12 weken in de lijst maar pakt weer een plaatsje: waar gaat dit eindigen? Someone to You en Jerusalema bewegen zich respectievelijk langzaam en heel snel naar beneden. Ben eigenlijk verrast dat Don´t Leave Me Now niet is doorgestegen naar de top 10. De tracks die dat sowieso wel gaan doen zijn Prisoner en Monster, en ik blijf erbij dat minstens één van die twee een nummer 1-hit wordt. Of sla ik nu door? Therefore I Am komt het linkerrijtje binnen, maar ik verwacht dat die niet heel veel hoger meer gaat komen. FAWFH, De Overkant (sorry!) en Midnight Sky gaan de lijst waarschijnlijk voor het einde van het jaar nog verlaten. Van de binnenkomers denk ik toch dat Jason de meeste potentie heeft, puur omdat Davina eigenlijk alleen maar op Q wordt gedraaid. En ik denk dat Forever Yours een soort van Another Life wordt: gaat misschien nog wel een weekje of 10 in de lijst staan, maar heel hoog gaat ze niet komen. Mijn voorspelling voor volgende week: Kings & Queens, Another Life en Save Your Tears eruit; Minefields, Home Sweet Home en Angels in the Sky erin. Fijne avond! (of dag, ligt eraan wanneer je het leest)
Top 40 profiel van Herman Koers Koers
Herman Koers Koers  - 
Heerlijk Miss Montreal Alarmschijf. Gezellig leuk kerstnummer! Nu wil ik ook weer de oude (en de nieuwe) Mariah Carey en Wham classics eindelijk weer eens terug in de Top 40!
Top 40 profiel van Danny Loomans Loomans
Danny Loomans Loomans  - 
AS = Bah Bah weer die MM
Top 40 profiel van Nour
Nour  - 
AS = Angels In The Sky - Miss Montreal
Top 40 profiel van MrMusicSteijl
MrMusicSteijl  - 
Goede superstippen deze week! Billie Eilish heeft ook wat extra Schwung gekregen, terecht. Ava Max blijft lachen ook al is het maar om 1 plekje omhoog te doen, mag wat sneller. Qua binnenkomers ook wel tevreden en ze zijn terecht. Helaas wel in de aller onderste regionen. Danny Vera slechts 1 plek omhoog?! Schande!! Dit nummer verdient veel hoger en qua airplay ook gerechtvaardigd. Jammer en naar mijn idee ook onterecht dat Levitating en Golden al dalen. Verder een aardig redelijke lijst. Hopelijk volgende week Purple Disco Machine met Hypnotised binnen!
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Dalers: Kings and Queens -10, Diamonds/Another life/Far away from home -6, Midnight sky/Jerusalema -5
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Stijgers: Monster +18, Prisoner +17, Therefore I am +9, Paradise/HSK&T +5
Top 40 profiel van Wesley Steenbergen
Wesley Steenbergen  - 
Hmm, Tiesto blijft even terecht staan op 1, Jerusalema onderuit maar Positions en therefore I am hoefden niet zo omhoog, zakken aub. 3 oké binnenkomers, maar wel laag. Vera voorkomt een 40 entry-40-exit zoals Rita Ora, maar veel soeps maakt de lijst er niet van, zonde. Momenteel is Lose you to love me - 130 pt de nr 100, Nog 3 tracks zie ik erin komen + levitating #97 zal ook nog scoren, dan is de #100 dit jaar mogelijk Deze is voor mij - S&F - 150 pt